21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens ανανεώνεται, βάζοντας τον καταναλωτή στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

    Σήμερα 15/6 βρεθήκαμε στα εγκαίνια του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα σύγχρονη φιλοσοφία που από εδώ και στο εξής θα διέπει όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μία φιλοσοφία που απορρέει από τη δημιουργία μίας νέας εμπειρίας εξυπηρέτησης που έχει ως στόχο της να δώσει έμφαση στη διαδραστικότητα, στο πλαίσιο μίας νέας digital-centric αισθητικής.

    Για αυτό το λόγο, τόσο ο εσωτερικός διάκοσμος όσο και ο νέος σχεδιασμός υπακούει στην παραπάνω φιλοσοφία. Το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι χωρισμένο σε ειδικές προϊοντικές ζώνες που έχουν σαν στόχο να πετύχουν την maximum εξυπηρέτηση, καλύπτοντας όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Οι αλλαγές είναι ορατές ακόμη από την είσοδο του καταστήματος, η οποία έχει μεγαλώσει, ενώ δεν υπάρχουν βιτρίνες. Στόχος του νέου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι να δημιουργηθούν μικρές «ζεστές» βιωματικές γωνιές που δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να δοκιμάσει και να αξιολογήσει καλύτερα τα προϊόντα τεχνολογίας που τον ενδιαφέρουν.

    ananewsh katasthma germanos (5)

    Στη διάρκεια της περιήγησης μας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά όλα τα τελευταία smartphones, ενώ μάλιστα υπήρχε και ένα ειδικό section που «φιλοξενούσε» τα προϊόντα της Apple. Παράλληλα, υπήρχαν συγκεκριμένες γωνιές για laptops, tablets, Smart Tvs, smart gadgets (όπως είναι για παράδειγμα: drones, wearables action cams ακόμη και άλλου τύπου συσκευές όπως έξυπνες ρακέτες και smart… πιρούνια), ενώ παράλληλα στους χώρους του καταστήματος φιλοξενούνται ακόμη και προϊόντα ρομποτικής, προϊόντα ήχου και συσκευές που αφορούν το “έξυπνο σπίτι”.

    Η εκπληκτική εμπειρία όμως που μπορεί να βιώσει ο καταναλωτής δεν σταματάει εδώ, καθώς στο κατάστημα υπάρχουν ειδικές VR θέσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες του καταστήματος να ταξιδέψουν στον 4D κόσμο του Virtual και Augmented Reality μέσω των VR headsets της Samsung (το δοκιμάσαμε και είναι πραγματικά “must”).

    Βέβαια και οι gamers δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν το δικό τους «spot», καθώς στα ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ υπάρχουν ειδικά gaming corners που φιλοξενούν όλες τις κονσόλες της αγοράς και οι gamers μπορούν μαζί με τους φίλους τους να χαλαρώσουν εκεί παίζοντας το αγαπημένο τους game, αισθανόμενοι σαν στο σπίτι τους. Τέλος, μία καινοτομία που σπάνια θα συναντήσετε οπουδήποτε αλλού είναι ότι στο ΓΕΡΜΑΝΟ έχουν τοποθετηθεί ειδικές interactive touch screens που σας επιτρέπουν να μαθαίνετε κάθε λεπτομέρεια για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

    ananewsh katasthma germanos (4)

    Φυσικά, μπορεί να άλλαξε το εσωτερικό του καταστήματος, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, καθώς οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές αλλά και τους Tech Experts, που αποτελούν έμπειρους και εξιδεικευμένους συμβούλους οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα για τον κόσμο της τεχνολογίας και μπορούν να λύσουν όλες τις απορίες σας (όσο δύσκολες κι εάν είναι).

    Αυτή τη στιγμή έχουν ανανεωθεί 170 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και σίγουρα μία βόλτα σε αυτά αποτελεί μία «ξεχωριστή εμπειρία» που αξίζει και με το παραπάνω!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles