15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέο “κεφάλαιο” στην ιστορία του Downton Abbey! Οι Crawleys επιστρέφουν στις αίθουσες το Μάιο (trailer)

    Μπορεί η δημοφιλής σειρά Downton Abbey να ολοκληρώθηκε εδώ και χρόνια, όμως οι περιπέτειες της οικογένειας Crawley μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο το 2019 και αναμένεται να συνεχιστούν στις 20 Μάϊου του 2022. Η δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά είναι πλέον γεγονός και θα μας μεταφέρει σε μια διαφορετική εποχή από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Το σκηνικό αλλάζει και τοποθετείται σε μια γαλλική βίλα, όμως οι χαρακτήρες παραμένουν γνώριμοι.

    Στην ταινία Downton Abbey: A New Era πρωταγωνιστούν οι Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Tuppence Middleton, Lesley Nicol, Maggie Smith, Imelda Staunton, και Penelope Wilton.

    Η Focus Entertainment κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα νέο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

    Η σειρά ο «Πύργος του Ντάουντον» έκανε πρεμιέρα μέσω της συχνότητας του ITV τον Σεπτέμβριο του 2010. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από έξι κύκλους, το 2015. Συνολικά έχει τιμηθεί με τρεις Χρυσές Σφαίρες και 15 βραβεία Emmy μεταξύ άλλων.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο Uncharted (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles