23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέο μαύρο Xbox Series S με ένα 1TB storage

    Εκτός από τα νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου Summer Game Fest ο CEO των Xbox Game Studios Phil Spencer ανακοίνωσε και ένα νέο Xbox Series S.

    Η νέα κονσόλα θα προσφέρει στους gamers ένα 1TB storage (δηλαδή το διπλό από την υπάρχουσα έκδοση) σε μια εντυπωσιακή απόχρωση “carbon black”. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Starfield.

    “Είτε θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στην τρέχουσα κονσόλα σας είτε είστε νέοι στο Xbox, το Xbox Series S – 1TB σας προσφέρει άλλη μια επιλογή από την οικογένεια συσκευών Xbox”, ανέφερε ο Bree Adams, Xbox Senior Marketing Manager. Ο ίδιος ανέφερε ότι το μαύρο χρώμα του είναι “το ίδιο κομψό, μοντέρνο ματ φινίρισμα” με το Xbox Series X και το ασύρματο χειριστήριο Xbox. “Αυτή η κονσόλα διαθέτει την ίδια next-gen ταχύτητα και απόδοση με τη σειρά S των 512 GB, τώρα με διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε ακόμα περισσότερα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια στην κονσόλα σας, τα οποία θα είναι έτοιμα όταν είστε κι εσείς.”

    Οι προπαραγγελίες είναι δυνατές από το Xbox και Microsoft Store στα 349 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Warhammer 40.000: Boltgun Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles