21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Motorola G Stylus! To πιο… «budget-friendly» smartphone με stylus!

    Αν και παραδοσιακά τα smartphones που προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης stylus κοστίζουν το… κάτι παραπάνω, ωστόσο η Motorola θέλει να σπάσει αυτή την… «παράδοση» με την κυκλοφορία του νέου Motorola G Stylus.

    To νέο G Stylus φέρνει πολλές αναβαθμίσεις σε σχέση με την περσινή έκδοση και φυσικά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα αποθήκευσης του stylus στο σώμα της συσκευής. Αποτελώντας την 3η γενιά της γνωστής σειράς έρχεται με LCD FHD+ display στις 6.8 ίντσες και 20:9 aspect ratio με refresh rate στα 90Hz. Στο εσωτερικό του «κατοικεί» ένα Octa-core Helio G88 SoC από την MediaTek, το οποίο συνδυάζεται από 6GB RAM! Παράλληλα, έρχεται με triple camera setup (main sensor στα 50MP/ 8MP Ultrawide / macro lens και 2MP depth sensor). Επιπλέον, από ότι φαίνεται η Motorola έχει ποντάρει πολλά και στην αυτονομία της συσκευής, καθώς διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 5000mAh. Όπως προαναφέραμε, το G Stylus ουσιαστικά πρόκειται για ένα budget-friendly smartphone που δίνει τη δυνατότητα χρήσης stylus, καθώς στην αγορά των Η.Π.Α στοιχίζει κοντά στα 300 δολάρια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles