15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο οικοσύστημα προϊόντων για την Honor!

    Με βασικό σύνθημα της το «Ζει μαζί σου!» η HONOR, το νεανικό brand, μπαίνει σε μια νέα εποχή και δημιουργεί μια σειρά από νέα προϊόντα στο smart living που «αγκαλιάζουν» την καθημερινότητα του χρήστη και, ταυτόχρονα, τον καθιστούν το κέντρο των τεχνολογικών καινοτομιών της!

    Τα πρώτα προϊόντα της εταιρίας που «χτίζουν» το οικοσύστημα της, όπως το νέο HONOR Magic Watch 2, παρουσιάστηκαν στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CES και μέσα στους επόμενους μήνες -συγκεκριμένα το Μάρτιο- η εταιρία θα φέρει και στην ελληνική αγορά το νέο της HONOR MagicBook Laptop το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τον premium σχεδιασμό του όσο και για τα πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά του!

    Επιπρόσθετα η HONOR, παραμένοντας πιστή στο νεανικό κοινό, θα παρουσιάσει και στην Ελλάδα νέες σειρές προϊόντων που απευθύνονται κυρίως σε νέες δυναμικές αγορές όπως εκείνη των e-sports! Η πρόσφατη διάκριση του HONOR Magic Watch 2 ως το καλύτερο Smart watch στην CES αλλά και η σημαντική αύξηση 1333% (YoY) στις αποστολές wearables εκτός της Κίνας επιβεβαιώνει τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρίας σε προϊόντα που διευκολύνουν τη ζωή των καταναλωτών με σημαντικές καινοτομίες αλλά και ταυτόχρονα «ζουν μαζί» με τον καταναλωτή καθημερινά και του παρέχουν όλα εκείνα που χρειάζεται ώστε να πετύχει τους στόχους του.

    Το οικοσύστημα της HONOR, καθώς και τα νέα προϊόντα που η εταιρεία θα φέρει, θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στις παγκόσμιες αγορές. Τα πρώτα δείγματα στρατηγικής κατεύθυνσης της HONOR θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση στην Ισπανία μέσα στο Φεβρουάριο στα πλαίσια του Mobile World Congress.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles