17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ρεκόρ για το Amazon Prime! 25 εκατ. τηλεθεατές είδαν σε 24 ώρες το “The Rings of Power”

    Μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές των τελευταίων ετών, το Lord of the Rings: The Rings of Power, έκανε επιτέλους πρεμιέρα, καθηλώνοντας τον απίστευτο αριθμό των 25 εκατ. τηλεθεατών παγκοσμίως μέσα σε 24 ώρες. Πρόκειται φυσικά για το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία του Prime Video της Amazon, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με budget 465 εκατ. δολάρια μόνο για την πρώτη σεζόν και με ένα διόλου αμελητέο ανταγωνισμό από το House of Dragons του HBO.

    Μάλιστα, η Amazon πήρε ένα ασυνήθιστο μέτρο, καθυστερώντας για 72 ώρες τις κριτικές, σε μια προσπάθεια να αποφύγει το “review bombed” από sites όπως το Rotten Tomatoes, που η σειρά λαμβάνει 37% rating από τους users αλλά 84% από κριτικές. Η σειρά βρέθηκε στο στόχαστρο όταν αποφάσισε να ενσωματώσει έγχρωμους ηθοποιούς στους ρόλους των ξωτικών, των νάνων κ.α.

    Η επικεφαλής των Amazon Studios, Τζένιφερ Σαλκ, τόνισε: «Είναι κάπως ταιριαστό ότι οι ιστορίες του Τόλκιν – που συγκαταλέγονται μέσα στις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών και αυτές που πολλοί θεωρούν ως την πραγματική προέλευση του fantasy genre – είναι αυτές που μας οδήγησαν σε αυτή την περήφανη στιγμή».

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου BFI η πρεμιέρα του “Πινόκιο”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles