16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε το 2ο επεισόδιο του House of the Dragon

    Το “House of the Dragon” αποτελεί μια σειρά που γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι θα καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές στον καναπέ, καθώς το prequel του Game of Thrones είναι μια υπερπαραγωγή πολλών εκατομμυρίων που έδειξε από το πρώτο επεισόδιο τη δυναμική της.
    Το δεύτερο επεισόδιο όμως κατάφερε να σπάσει νέο ρεκόρ, αφού 10,2 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στις πλατφόρμες HBO και HBO Max για να το παρακολουθήσουν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Warner Bros. Discovery.

    Το νούμερο αυτό δείχνει μια αύξηση της τάξεως του 2% σε σχέση με το επεισόδιο της πρεμιέρας, το οποίο παρακολούθησαν σχεδόν 10 εκατομμύρια άτομα. Το 1ο επεισόδιο με τίτλο “Heirs of the Dragon,” αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα στην ιστορία του HBO, αφού τα νούμερα τηλεθέασης άφησαν κατά πολύ πίσω την πρεμιέρα του “Game of Thrones». Σημειώνεται ότι στην πρεμιέρα του GOT οι τηλεθεατές που καταγράφηκαν ήταν 4,4 εκατ. Πλέον σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας, περίπου 25 εκατομμύρια θεατές έχουν δει το πρώτο επεισόδιο του House of The Dragon.

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Ryan J. Condal και George R.R. Martin, αποτελώντας το δυνατό «χαρτί», για φέτος τουλάχιστον, του HBO. Πρωταγωνιστούν οι Emma D’Arcy (Hanna) ως Princess Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown) ως Prince Daemon Targaryen, Olivia Cooke (Thoroughbreds) στο ρόλο της Lady Alicent Hightower, Paddy Considine (The World’s End) ως King Viserys I Targaryen και Steve Toussaint (Judge Dredd) ως Lord Corlys Velaryon.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles