15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέο σημαντικό έργο πληροφορικής ανέλαβε η INTRASOFT International

    Ένα νέο σημαντικό έργο Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας  Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) ανέλαβε πρόσφατα η INTRASOFT  International. Το νέο αυτό έργο, καλύπτει υπηρεσίες project management, ανάλυσης, συνεργατικής υποστήριξης, ανάπτυξης λογισμικού και testing. Επιπλέον, η INTRASOFT International αναμένεται να υποστηρίξει την ορθή λειτουργία των συστημάτων Πληροφορικής της ΕΥΕΔ, αλλά και τις μελλοντικές προκλήσεις στο κομμάτι του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της.

    Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία  Εξωτερικής Δράσης που εδρεύει στις Βρυξέλλες, είναι η διπλωματική υπηρεσία και το Υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ρόλος της είναι να βοηθά τον επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ στην άσκηση κοινής εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας για την Ένωση.

    Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε σχετικά: «To νέο αυτό έργο, αποδεικνύει περίτρανα την αναγνώριση της INTRASOFT International σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Υπογραμμίζει το συνολικό ταλέντο της εταιρείας μας και την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από εκατοντάδες πλέον Δημόσιους και Ιδιωτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική χάρη στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συστημάτων που παρέχουμε. Η προσήλωση μας στις ανάγκες των πελατών αλλά και του κοινωνικού συνόλου είναι δεδομένη και αποτελεί τον βασικό λόγο της πολυετούς και διεθνούς επιτυχίας μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles