17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Νέο σκοτεινό trailer για το Alone in the Dark

    Ένα νέο trailer του reboot του Alone in the Dark, με σχόλια από τους συμμετέχοντες, κυκλοφόρησε πρόσφατα και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

    Τα σχόλια προέρχονται από τον David Harbour, τον ηθοποιό που “δάνεισε” την εμφάνισή του στον ιδιωτικό ντετέκτιβ Edward Carnby και τη Jodie Comer, που υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Emily Hartwood. Ο σεναριογράφος και διευθυντής ανάπτυξης του παιχνιδιού, Mikael Gedberg, παρείχε επίσης τη δική του ματιά. Ο Hedberg σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο μέρος όπου διαδραματίζεται το παιχνίδι, αφού αποτελεί σημαντικό μέρος του σεναρίου του παιχνιδιού και οι προγραμματιστές το αντιμετώπισαν κατάλληλα.

    Αρχικά, ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει έναν χαρακτήρα. Το video game θα προσφέρει πολλές επιλογές, καθώς οι αποφάσεις που θα παίρνει ο παίκτης θα επηρεάσουν την περαιτέρω εξέλιξη των γεγονότων. Το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου για PC, Xbox Series και PS5.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το Elden Ring επιστρέφει! Ήρθε η ώρα για το Shadow of the Erdtree (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles