13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο teaser trailer και ανακοίνωση πρεμιέρας του 7ου κύκλου για το Game of Thrones

    Η ώρα της 7ης σεζόν του Game of Thrones έρχεται τον Ιούλιο. Η ανακοίνωση της πρεμιέρας που θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουλίου έγινε μέσω live video στην επίσημη σελίδα της σειράς με πάνω από 150.000 fans να παρακολουθούν. Οι θεατές έβλεπαν ένα κομμάτι πάγου να λιώνει με τη βοήθεια ενός πυρσού κάνοντας σχόλια με τις λέξεις “fire” και “dracarys”, ενώ περνούσαν από μπροστά τους και flash με τους πρωταγωνιστές.

    got

    Η πρεμιέρα του GOT καθυστερεί φέτος, καθώς οι παραγωγοί αναζητούσαν τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες για να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα του 7ου κύκλου, που έγιναν σε Βόρεια Ιρλανδία, Ισπανία και Ισλανδία.

    O 7ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο του δικτύου HBO, «Game of Thrones», έρχεται την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, αποκλειστικά, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους μόνο στην Nova! Η επική σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD.

    Το «Game of Thrones», έχει βραβευθεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, ενώ έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών, όπου και αν έχει προβληθεί, αναπτύσσοντας μία εξαιρετικά ευρεία και ενεργή βάση εκατομμυρίων οπαδών. Παράλληλα, έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία, την έκταση και την ποιότητα της παραγωγής της.

    Η σειρά μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

    Δείτε το teaser trailer με ελληνικούς υπότιτλους

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles