20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο trailer αποκαλύπτει στιγμιότυπα από τα επόμενα επεισόδια του “The Last Of Us”

    Το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του HBO “The Last Of Us” προβλήθηκε, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και στη χώρα μας. Η τηλεοπτική μεταφορά του τίτλου της Naughty Dog φαίνεται πως… πέτυχε, αφού οι κριτικές (και η ανταπόκριση του κοινού στα social media) ήταν διθυραμβικές. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, ακολουθούν όμως άλλα οκτώ επεισόδια, μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, το HBO έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο trailer που αποκαλύπτει στιγμιότυπα από τα επόμενα επεισόδια.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο video game και παρουσιάζει τον Pedro Pascal και τη Bella Ramsey ως Joel Miller και Ellie Williams, που ταξιδεύουν έχοντας μια σημαντική αποστολή. Κι ενώ η πλοκή βασίζεται στο επικό Playstation game, έχει γίνει γνωστό ότι σε κάποιες περιπτώσεις η ιστορία επεκτείνεται και θα υπάρξουν νέα στοιχεία. Παρά το γεγονός ότι τα video games δεν έχουν ιδιαίτερα καλή παράδοση στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η νέα σειρά φαίνεται ότι έκανε την ανατροπή και πλέον μπορούμε να μιλάμε για μια από τις καλύτερες σειρές του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    HBO Max: Ακριβότερη η συνδρομή πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του The Last Of Us

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles