16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο trailer για το Wonka: Ο Timothée Chalamet εξελίσσεται σε κορυφαίο σοκολατοποιό

    Ο Timothée Chalamet, ένας ηθοποιός που είδε την καριέρα του να… απογειώνεται μετά τη συμμετοχή του στο Dune, είναι έτοιμος να μπει στα “παπούτσια” του Johnny Depp και να μεταμορφωθεί σε Willy Wonka. Είναι γνωστό ότι σύντομα θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή της πάλαι ποτέ αγαπημένης ταινίας και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά στο φιλμ, μέσα από ένα νέο trailer.

    «Υποθέτω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον κόσμο», δηλώνει ο Chalamet, ενσαρκώνοντας το δημοφιλή σοκολατοποιό στο trailer του επερχόμενου prequel του Paddington Paul King, το οποίο βασίζεται στο γνωστό παιδικό βιβλίο του Roald Dahl “Willy Wonka and the Chocolate Factory”.

    Στη νέα ταινία ο νεαρός Willy Wonka αντιμετωπίζει ένα καρτέλ σοκολάτας που θέλει να τον εμποδίσει να εξασκήσει την τέχνη του. «Θα πρέπει να αντισταθείτε σε αυτούς τους νταήδες», αναφέρει ο χαρακτήρας Oompa Loompa του Hugh Grant στον Wonka.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Στο Wonka πρωταγωνιστούν επίσης οι Calah Lane, Natasha Rothwell, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Rowan Atkinson και η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Σε ρόλο… έκπληξη ο Jason Momoa στο νέο σύμπαν της DC (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles