15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Alcatel 1x

    Πλησιάζει το Πάσχα και έχουμε ένα δώρο για εσάς, ένα value for money και εντυπωσιακό Alcatel 1x! Ο διαγωνισμός είναι μια προσφορά της Alcatel Greece και ένας τυχερός θα το κερδίσει, με την απλούστατη διαδικασία που θα δείτε παρακάτω!

    Alcatel 1x

    Η οθόνη του Alcatel 1x έχει διαγώνιο 5,3″ με IPS panel και ανάλυση 480×960 pixels, με 18:9 aspect ratio. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε το τετραπύρηνο MediaTek MT6739, μαζί με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD έως 32GB επιπλέον. Το hardware στην πράξη αποκρίνεται αρκετά καλά, χάρη στο Android 8.1 Oreo Go Edition που τρέχει η συσκευή, ιδανικά σχεδιασμένο για μοντέλα με low-end specs. Από πλευράς συνδεσιμότητας έχουμε Wi-Fi (802.11 b/g/n) με δυνατότητες Hotspot και Direct, Bluetooth 4.2 με A2DP και LE, GPS, FM Radio και μια microUSB 2.0 θύρα στο κάτω μέρος, αλλά και ένα audio jack στο πάνω μέρος. Στην πλάτη του Alcatel 1x βρίσκουμε μια 13MP κάμερα με LED flash, HDR και δυνατότητα λήψης video 1080p, ενώ η selfie κάμερα θα καλύψει απόλυτα το χρήστη με αισθητήρα 5MP και δικό της LED flash, ενώ μπορεί να τραβήξει HD video. Όσο για την αυτονομία του, οφείλεται στη μπαταρία των 2.460mAh που μπορεί να μην είναι “τεράστια”, αλλά σε μια συσκευή με τόσο μικρές απαιτήσεις ενέργειας, προσφέρει μια μέρα χρήσης χωρίς φόρτιση.

    Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

    • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε.

    Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, στις 23.59.

    Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής με δημοσίευση στο site μας. Το δώρο θα παραδοθεί μετά από συνεννόηση. Αν ο νικητής δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

    Related Articles

    404 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles