18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: 10 νέες ταινίες που προστίθενται στον κατάλογο το Φεβρουάριο

    Εκτός από νέες και παλαιότερες δημοφιλείς σειρές, οι συνδρομητές του Netflix θα έχουν την ευκαιρία το Φεβρουάριο να παρακολουθήσουν και αρκετές νέες ταινίες. Ας δούμε στη συνέχεια αναλυτικά τις νέες προσθήκες στον κατάλογο της δημοφιλούς streaming υπηρεσίας.

    03/02/2023 True Spirit

    Μια επίμονη Αυστραλή έφηβη κυνηγά τα όνειρά της και αντιμετωπίζει τους φόβους της, θέλοντας να γίνει το νεαρότερο άτομο που θα γυρίσει τον κόσμο με ιστιοφόρο μόνο του.

    03/02/2023 Stromboli

    Στοιχειωμένη από τις μνήμες του διαλυμένου της γάμου κι ενός τσακωμού με την κόρη της, μια γυναίκα ξεκινά ένα σκληρό πρόγραμμα αυτοβοήθειας όταν οι διακοπές της ναυαγούν.

    03/02/2023 Viking Wolf

    Μετά τον αποτροπιαστικό φόνο που βλέπει να συμβαίνει σε ένα πάρτι στη νέα της πόλη, μια έφηβη αρχίζει να έχει περίεργα οράματα και παράξενες επιθυμίες.

    03/02/2023 Infiesto

    https://youtu.be/oQmSr14ED4w

    Αναστατωμένοι από τον κορωνοϊό, δύο ντετέκτιβ κυνηγούν με μανία τους υπεύθυνους μιας απαγωγής που, όπως φαίνεται, είναι μέρος ενός απειλητικού επαναλαμβανόμενου σχεδίου.

    10/02/2023 10 Days of a Good Man

    Ένας δικηγόρος που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης ατόμου και έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αναζήτηση που αλλάζει τη ζωή του.

    10/02/2023 Your Place or Mine

    Όταν η Ντέμπι κι ο Πίτερ, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα, γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτό ίσως ανοίξει την πόρτα στον έρωτα.

    13/02/2023 Squared Love All Over Again

    Η σχέση ενός διάσημου δημοσιογράφου και μιας προσγειωμένης δασκάλας διαταράσσεται, όταν μια δουλειά μπαίνει εμπόδιο στη νέα τους κοινή ζωή.

    14/02/2023 Re/Member

    Εγκλωβισμένα σε μια φονική χρονική λούπα, 6 λυκειόπαιδα πρέπει να βρουν τα διάσπαρτα μέλη ενός άγνωστου θύματος για να λύσουν μια κατάρα και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

    22/02/2023 The Strays

    Η συνετή και προνομιούχα ζωή μιας μιγάδας αρχίζει να καταρρέει όταν δύο ξένοι εμφανίζονται στη γραφική της πόλη των προαστίων.

    24/02/2023 We Have a Ghost

    Αφού βρίσκει ένα φάντασμα με το όνομα Έρνεστ να στοιχειώνει το νέο της σπίτι, η οικογένεια του Κέβιν γίνεται μέσα σε μια νύχτα ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles