21.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: 5 ταινίες που αξίζει να δεις το Δεκέμβριο

    Ο Δεκέμβριος έφτασε και ενδιαφέρουσες προτάσεις ταινιών περιμένουν τους συνδρομητές του Netflix. Ας δούμε, στη συνέχεια, τι νέο έχουμε γι’ αυτό το μήνα.

    08/12/2023 Άσε τον Κόσμο Πίσω

    Οι διακοπές μιας οικογένειας σ’ ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους.

    15/12/2023 Φαμίλια


    Καθώς μια οικογένεια συζητά τρώγοντας για το μέλλον του ειδυλλιακού ελαιώνα της, οι περίπλοκες σχέσεις των μελών της αναδύονται μέσα από γέλια και εξομολογήσεις.

    15/12/2023 Οι Κότες το ‘Σκασαν: Η Αυγή της Κοτομπουκιάς

    Μια ατρόμητη παρέα από κότες συσπειρώνεται για να σώσει το είδος της από μια ανησυχητική νέα απειλή: μια κοντινή φάρμα που μαγειρεύει κάτι ύποπτο.

    20/12/2023 Ο Μαέστρος

    Μια εντυπωσιακή και παράφορη ερωτική ιστορία για τη σχέση του Λέοναρντ Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν που κράτησε μια ζωή.

    22/12/2023 Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire

    Όταν ένας ειρηνικός οικισμός σε ένα μακρινό φεγγάρι απειλείται από τον στρατό ενός δεσποτικού βασιλιά, μια μυστηριώδης ξένη γίνεται η μόνη του ελπίδα για επιβίωση.

    NETFLIX COMEDY SPECIALS

    05/12/2023 Stavros Halkias: Fat Rascal

    Ο καυστικός κωμικός Σταύρος Χαλκιάς χλευάζει τον τεχνολογικό πολιτισμό, τα αεροπορικά ταξίδια, το σεξ και τον εαυτό του σ’ αυτό το πικάντικο, άγριο και αυθάδικο σταντ απ.

    19/12/2023 Τρέβορ Νόα: Πού Ήμουν

    Νέο σταντ απ με τον Τρέβορ Νόα.

    ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

    07/12/2023 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Από τα Μέτωπα

    Μέσα από ψηφιακά βελτιωμένο αρχειακό υλικό και φωνές απ’ όλες τις πλευρές της σύγκρουσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ζωντανεύει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπως ποτέ άλλοτε.

    12/12/2023 Κέβιν Χαρτ και Κρις Ροκ: Headliners Only

    Από τα παλιά χρόνια μέχρι την ανάδειξή τους στην κορυφή, ο Κέβιν Χαρτ και ο Κρις Ροκ προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ματιά από το παρασκήνιο στη φιλία και την καριέρα τους.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles