17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: 6 ταινίες που αξίζει να δεις το Φεβρουάριο

    Νέες προτάσεις για τους συνδρομητές του φέρνει και το μήνα Φεβρουάριο το Netflix. Μεταξύ των δεκάδων νέων επιλογών του καταλόγου, ξεχωρίζουν οι εξής ταινίες:

    09/02/2024 Στάχτες

    Από μια μεθυστική φαντασίωση σε μια επικίνδυνη σχέση, η ζωή μιας πλούσιας παντρεμένης γυναίκας καταστρέφεται ανεπανόρθωτα όταν βρίσκει ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

    13/02/2024 Σκότωσέ με Αν Τολμάς

    Όταν η μοίρα αντιστρέφει την τύχη του προβληματικού γάμου τους, ο Πιοτρ και η Ναταλία αποφασίζουν να μείνουν μαζί, αλλά μόνο μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος

    14/02/2024 Players

    Μια αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη ερωτεύεται ένα φλερτ της. Οι Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ντέιμον Γουέιανς Τζούνιορ και Τομ Έλις (“Λούσιφερ”) πρωταγωνιστούν σε αυτήν την κομεντί.

    23/02/2024 Μέσα απ’ το Παράθυρο 3: Το Βλέμμα σου

    Η Ρακέλ κι ο Άρης δεν μπορούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον, ακόμη και όταν βγαίνουν με άλλους. Μπορούν να ξανασμίξουν παρά την πίεση της οικογένειας;

    23/02/2024 Mea Culpa

    Μια δικηγόρος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επιθυμίες, όταν αναλαμβάνει την υπόθεση ενός καλλιτέχνη. Σε σκηνοθεσία του Τάιλερ Πέρι.

    28/02/2024 Κωδικός 8: Μέρος 2

    Σε μια πόλη όπου άνθρωποι με δυνάμεις αστυνομεύονται αυστηρά, ένας πρώην κατάδικος στρέφεται σε έναν βαρόνο ναρκωτικών για να σώσει μια έφηβη από έναν ανήθικο αστυνομικό.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Όλες οι σειρές που θα δούμε το Φεβρουάριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles