19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: 8 νέες ταινίες για να δεις τον Ιούνιο

    Μπήκαμε κι επίσημα πλέον στο καλοκαίρι. Σιγά σιγά η διάθεση χαλαρώνει και ήρθε η στιγμή να δούμε καμιά ταινία. Αρκετές είναι οι νέες προτάσεις που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του Netflix. Aς δούμε στη συνέχεια 8 αφίξεις που αξίζουν να περάσεις ένα δίωρο στον καναπέ.

    01/06/2023 Μια Ωραία Ζωή

    Όταν μια μουσική παραγωγός ανακαλύπτει έναν νεαρό ψαρά με ένα κρυφό ταλέντο, εκείνος πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να αφεθεί στη δόξα – και τον έρωτα.

    02/06/2023 Κι Αν δεν Ήμουν Πλούσιος 2

    Όταν η Πάουλα αφήνει το Ρίο ντε Τζανέιρο για να πάει ως εθελόντρια γιατρός στον Αμαζόνιο, ο Τέτο καταστρώνει ένα σχέδιο για να την ακολουθήσει – και ξεσπά το χάος.

    02/06/2023 Σε Ψάχνω

    Ύστερα από μια αξέχαστη συνάντηση, μια αθεράπευτα ρομαντική χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για να βρει έναν άντρα που μόλις γνώρισε – αλλά είναι πράγματι αυτό που ψάχνει;

    16/06/2023 Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2

    Έχοντας ξεφύγει από το χείλος του θανάτου, ο κομάντο Τάιλερ Ρέικ αναλαμβάνει άλλη μια επικίνδυνη αποστολή: να σώσει τη φυλακισμένη οικογένεια ενός αδίστακτου γκάνγκστερ.

    23/06/2023 Η Τέλεια Ανακάλυψη

    Μια fashion editor επιστρέφει στη δουλειά αλλά αντιμετωπίζει αναποδιές: ο γοητευτικός άγνωστος που φίλησε σε ένα πάρτι είναι ο νέος της συνεργάτης και γιος του αφεντικού.

    23/06/2023 Μέσα απ’ το Παράθυρο: Πέρα απ’ τη Θάλασσα

    Μετά από έναν χρόνο χωριστά, η Ρακέλ και ο Άρης ξανασμίγουν για ένα ερωτικό καλοκαιρινό ταξίδι. Μπορεί η αγάπη τους να αντέξει τα φιλικά φλερτ και τις νέες ανασφάλειες;

    23/06/2023 Κάνε με να Πιστέψω

    Δύο ανακατώστρες γιαγιάδες κάνουν τα εγγόνια τους να συναντηθούν τάχα τυχαία και αναζωπυρώνουν παιδικούς έρωτες, αλλά και διαφωνίες τους παρελθόντος.

    30/06/2023 Nimona

    Ένας ιππότης κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα και στρέφεται σε μια έφηβη κοπέλα ονόματι Νιμόνα που αλλάζει μορφές. Κι αν αυτή είναι το τέρας που ορκίστηκε να σκοτώσει;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles