16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: Απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας το Squid Game: The Challenge

    Ήταν γνωστό ότι το reality του Squid Game θα ερχόταν κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο στο Netflix. Τώρα όμως έχουμε την τελική, επίσημη ημερομηνία. Η δημοφιλής υπηρεσία streaming αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό show με 456 παίκτες και έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια. Το πρόγραμμα θα κάνει το ντεμπούτο στις 22 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση.

    Το Netflix ανακοίνωσε το reality τον Ιούνιο του 2022, μετά την τεράστια επιτυχία του Squid Game που έκανε πρεμιέρα το 2021. Ωστόσο, η πορεία προς την κυκλοφορία ήταν λίγο… ανώμαλη, καθώς η εταιρεία έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, μετά από αναφορές για αντίξοες συνθήκες και ορισμένα ιατρικά θέματα που προέκυψαν στα γυρίσματα.

    Παράλληλα, ο κολοσσός του streaming εργάζεται πάνω σε μια δεύτερη σεζόν της κύριας σειράς Squid Game. Η εταιρεία δεν έχει μοιραστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό, αλλά αποκάλυψε μερικά νέα μέλη του καστ πρόσφατα.

    H επίσημη σύνοψη του Netflix για το reality αναφέρει: “Μέσα από μια σειρά παιχνιδιών, κάθε παίκτης θα φτάσει στα όριά του και θα αναγκαστεί να αναρωτηθεί πόσο μακριά θα φτάσει για να κερδίσει, με ευκαιριακές συμμαχίες, στρατηγικές και προδοσίες να ακολουθούν”.  Τα γυρίσματα για το Squid Game: The Challenge πραγματοποιήθηκαν στα Cardington Studios κοντά στο Bedford στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Διαβάστε επίσης:

    Robbie Williams: Δείτε το πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ του διάσημου καλλιτέχνη

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles