18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Αποκαλύφθηκε το “Monster” που διαδέχεται το Jeffrey Dahmer στη 2η σεζόν

    Η σειρά Monster του Netflix κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού τον προηγούμενο χρόνο, με μια καθηλωτική ιστορία για τον serial killer Jeffrey Dahmer. H 2η σεζόν έχει πάρει εδώ και καιρό το πράσινο φως, πλέον όμως έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση. Το Netflix και ο Ryan Murphy βρήκαν το επόμενό τους “monster”. Τα νέα επεισόδια θα επικεντρωθούν στους Lyle και Erik Menendez, δύο αδέρφια που καταδικάστηκαν για το φόνο των γονιών τους στο Beverly Hills το 1989. Το Netflix, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστική “πρόσβαση” στα αδέρφια, με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ.

    Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Monster, που επικεντρώθηκε στον κατά συρροή δολοφόνο Jeffrey Dahmer, το Netflix παρήγγειλε δύο ακόμη κύκλους και μετέτρεψε τη σειρά σε μια ανθολογία που θα λέει “ιστορίες τερατωδών μορφών που έχουν επηρεάσει την κοινωνία”. Η πρώτη σεζόν αυτή τη στιγμή είναι η τρίτη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά του Netflix από τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της.

    Οι αδελφοί Menendez δικάστηκαν δύο φορές για τη δολοφονία των γονιών τους, με την πρώτη να καταλήγει σε αδιέξοδο των ενόρκων και τη δεύτερη σε καταδίκες και για τα δύο αδέρφια με κατηγορίες δολοφονίας πρώτου βαθμού και συνωμοσίας για διάπραξη φόνου. Τα αδέρφια είπαν στο δικαστήριο ότι είχαν υποστεί ισόβια κακοποίηση από τους γονείς τους και τους πυροβόλησαν από φόβο για τη ζωή τους. Ο καθένας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

    Ο 2ος κύκλος της σειράς Monster θα βγει στον «αέρα» το 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα δούμε το Μάιο στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles