13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Έρχονται και video games, εκτός από σειρές και ταινίες!

    To Netflix είναι αυτή τη στιγμή η πιο πετυχημένη κι αναγνωρισμένη πλατφόρμα για streaming σειρών και ταινιών, μετρώντας 207 εκατομμύρια paid subscribers. Ωστόσο, καλές οι ταινίες και οι σειρές, όμως τώρα έφτασε η στιγμή για να επεκταθεί και στον κόσμο του gaming! Σύμφωνα με το Bloomberg, το Netflix προσέλαβε τον Mike Verdu, πρώην στέλεχος της EA και της Oculus (με πολυετή πείρα στη βιομηχανία των video games) για να αναλάβει το σχετικό εγχείρημα.

    Σύμφωνα με το report του Bloomberg, το Netflix θα δημιουργήσει τη δική του ομάδα με game designers και game developers και το θετικό στοιχείο είναι ότι δεν θα υπάρξει μια ξεχωριστή υπηρεσία, αλλά θα ενσωματωθεί στα ήδη υπάρχοντα sections των ταινιών και σειρών. Αυτό που ενδιαφέρει βέβαια τους περισσότερους είναι ότι εάν επαληθευτεί το report του Bloomberg είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει έξτρα χρέωση για τα άτομα που είναι ήδη subscribers. Λογικά, το launch του video game section έρχεται μέσα στο 2022 και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε το πως θα ανταποκριθούν οι gamers στη νέα μορφή της δημοφιλούς υπηρεσίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles