12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Έτσι θα μας κρατήσει παρέα στο #ΜένουμεΣπίτι τον Απρίλιο!

    #ΜένουμεΣπίτι και τα καλά νέα είναι ότι έχουμε πολύ χρόνο για σειρές και ταινίες. Πολύ χρόνο για Netflix. Επειδή πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, αναλογιστείτε πόσες φορές είχατε πει στον εαυτό σας, “μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο για να δω αυτό”. Ε, τώρα τον έχετε.

    Λίγο πριν μπει ο Απρίλιος λοιπόν, έχουμε για εσάς όλες εκείνες τις προτάσεις που μας ετοιμάζει το Netflix για να περάσουμε ένα Απρίλιο σπίτι μεν, αλλά γεμάτοι ψυχαγωγία.

    Απρίλιος 2020 – Δείτε το τρέιλερ του Netflix Ελλάδας για τις παραγωγές που θα δούμε  – Ακολουθεί αναλυτική λίστα

    Έρχονται στο Netflix – Απρίλιος 2020 

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 4 (03/04/2020)

    La casa de papel: Part 4

    Καθώς το σχέδιο του Καθηγητή αρχίζει να καταρρέει, παίζονται ανθρώπινες ζωές κι οι ληστές πρέπει να απωθήσουν τους εχθρούς εντός κι εκτός της Τράπεζας της Ισπανίας.

    Πάρ’ το Αλλιώς: Σεζόν 2 (24/04/2020)

    After Life: Season 2

    Στη δεύτερη σεζόν, παρόλο που εξακολουθεί να θρηνεί για τη γυναίκα του, βλέπουμε τον Τόνι να προσπαθεί να γίνει καλύτερος φίλος για τους γύρω του.

    Έδεσε το Γλυκό!: Σεζόν 4 (01/04/2020)

    Nailed It!: Season 4

    Οι αγαπημένοι σας οικοδεσπότες. Το λατρεμένος σας χάος. Σας καλωσορίζουμε ξανά στις κουζίνες του “Έδεσε το Γλυκό!”, όπου όλοι -κυριολεκτικά όλοι- μπορούν να κερδίσουν.

    Brews Brothers (10/04/2020)

    Brews Brothers

    Είναι δύο αδέλφια που έχουν απομακρυνθεί. Γνωρίζουν βέβαια τα πάντα για τη ζύμωση της μπίρας. Μακάρι να ήξεραν και τα βασικά της οικογένειας.

    Outer Banks (15/04/2020)

    Outer Banks

    Μια δεμένη παρέα εφήβων ανακαλύπτει ένα καλά θαμμένο μυστικό, προκαλώντας μια σειρά παράνομων περιστατικών που τους οδηγούν σε μια περιπέτεια που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

    Το Γκόσπελ του Μεσονυχτίου (20/04/2020)

    The Midnight Gospel

    Εμπνευσμένη από συνεντεύξεις από το podcast “Duncan Trussell Family Hour”, η σειρά κινουμένων σχεδίων παρακολουθεί ένα ταξίδι στον γαλαξία για το νόημα της ζωής.

    Παράδοξος Πλανήτης (22/04/2020)

    Absurd Planet

    Μια σειρά από παράξενα ζώα και η Μητέρα Φύση αυτοπροσώπως πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την αστεία επιστημονική σειρά που ρίχνει μια ματιά στις ζωές των πιο απίθανων πλασμάτων.

    Εγώ Ποτέ (27/04/2020)

    Never Have I Ever

    Μια κωμική σειρά ενηλικίωσης για τη ζωή μιας σύγχρονης Ινδοαμερικανής έφηβης πρώτης γενιάς, εμπνευσμένη από τα παιδικά χρόνια της Μίντι Κέιλινγκ.

    Ώρα για Φαγητό με τη Νάντια (29/04/2020)

    Nadiya’s Time to Eat

    Σ’ αυτήν τη σειρά μαγειρικής, η Νάντια Χουσέιν σερβίρει εύκολες και νόστιμες λύσεις με απλά υλικά και γρήγορες συνταγές. Ό,τι πρέπει για οικογένειες που δεν έχουν χρόνο.

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX 

    Ρίβερντεϊλ: Σεζόν 4 (Νέα Επεισόδια)

    Riverdale: Season 4 (New Episodes)

    Ριψοκίνδυνες, ανατριχιαστικές περιπέτειες περιμένουν το Ρίβερντεϊλ που βιώνει μια νέα αβάσταχτη απώλεια, ενώ η παρέα οδεύει προς την τελική δοκιμασία, την αποφοίτηση.

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

    Η Τέλεια Ληστεία: Το Φαινόμενο (03/04/2020)

    Money Heist: The Phenomenon

    Η ταινία εξετάζει το πώς και το γιατί η “Τέλεια Ληστεία” προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού παγκοσμίως για μια αξιολάτρευτη ομάδα ληστών και τον καθηγητή τους.

    Κόφι και Καρίμ (03/04/2020)

    Coffee & Kareem

    Ο Κόφι, ένας υποδειγματικός αστυνομικός από το Ντιτρόιτ, προκαλεί μπελάδες όταν, προσπαθώντας να τα βρει με τον γιο της φίλης του, ξεσκεπάζει μια εγκληματική συνωμοσία.

    Tigertail (10/04/2020)

    Tigertail

    Στη Νέα Υόρκη, ο Γκρόβερ (Τζι Μα) μιλά για τη χαμένη του αγάπη και την έξοδό του από την Ταϊβάν, στην οποία επιστρέφει μετά από χρόνια με την κόρη του, την Άντζελα.

    Έρωτας. Γάμος. Ξανά. (10/04/2020)

    Love Wedding Repeat

    Ο Τζακ ζει διαφορετικές εκδοχές της ίδιας μέρας, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με ζόρικους καλεσμένους, ανεξέλεγκτο χάος και τον πιθανό έρωτα στον γάμο της αδελφής του.

    Ο Επόμενος Superstar του WWE (10/04/2020)

    The Main Event

    Χρησιμοποιώντας τη δύναμη που του δίνει μια μαγική μάσκα, ένας μικρός φαν του WWE προκαλεί χάος όταν αντιμετωπίζει έναν τρομακτικό αντίπαλο σ’ έναν διαγωνισμό πάλης.

    Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση (24/04/2020)

    Extraction

    Ο Τάιλερ Ρέικ (Κρις Χέμσγουορθ), ένας μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, δεν έχει τίποτα να χάσει όταν του ζητούν να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός κρατούμενου μεγαλοεγκληματία.

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

    Φάκελος: Αθώοι: Σειρά μίας σεζόν (15/04/2020)

    The Innocence Files

    Το Πρόγραμμα Αθωότητας ρίχνει φως στις παρεκκλίσεις και τον δόλο μιας σειράς εσφαλμένων ποινών, αποκαλύπτοντας την αδικία που επιβλήθηκε σε θύματα και καταδικασμένους.

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    Το Σόου του Μπιγκ Σόου (06/04/2020)

    The Big Show Show

    Ο πρώην παλαιστής της WWE Μπιγκ Σόου είναι εκτός ρινγκ και ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: να μεγαλώσει τις τρεις κόρες του χωρίς τη γυναίκα του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles