23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Η νέα ταινία του Will Ferrell με θέμα τη Eurovision, κάνει πρεμιέρα στις 26/6 και κάτι μας λέει ότι θα κλάψετε… από τα γέλια!

    Will Ferrell και τρελή κωμωδία πάνε πακέτο, για αυτό και μόνο και μόνο στο άκουσμα ότι ο δαιμόνιος κωμικός θα ασχοληθεί με το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μπορείτε να αντιληφθείτε τι γέλιο έχει να πέσει. Στην ταινία: «Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision – Η Ιστορία των Fire Saga», ο Will Ferrell αναλαμβάνει το ρόλο του Lars Erickssong, ενός φιλόδοξου τραγουδιστή από την παγωμένη Ισλανδία, ο οποίος μαζί με το συγκρότημα του, τους Fire Saga θέλουν να φτάσουν στην κορυφή του διαγωνισμού της Eurovision!

    O Lars μαζί με την Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) θα ερμηνεύσουν το Volcano Man, με στόχο να μαζέψουν πολλά douze points και να φέρουν το διαγωνισμό στην Ισλανδία. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 26 Ιουνίου (η αρχική της ημερομηνία ήταν μαζί με τον κανονικό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά μετατέθηκε λόγω COVID-19) και εκτός από τον Ferrell και την McAdams συμμετέχουν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες όπως οι Pierce Brosnan, Dan Stevens, Demi Lovato, Graham Norton, Melissanthi Mahut, Natasia Demetriou κ.ά. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο για το μικρό έπος που θα δούμε πολύ σύντομα, αλλά μέχρι τα τέλη Ιουνίου μπορείτε να ακούτε στη διαπασών το Volcano Man, έτσι για να μπαίνετε σιγά σιγά στο κλίμα!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles