17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: Νέες ταινίες και ντοκιμαντέρ για να δεις το Νοέμβριο

    Αύριο θα υποδεχτούμε το Νοέμβριο. Σιγά σιγά μπαίνουμε στο χειμώνα και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να απολαύσουμε το σπίτι μας και να δούμε και καμία ταινία. Αρκετές είναι οι νέες προτάσεις που έρχονται στο Netflix. Ας τις δούμε, στη συνέχεια, αναλυτικά:

    01/11/2023 Εγκλεισμός

    Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

    03/11/2023 Νταϊάνα Νάιαντ

    Η Νταϊάνα Νάιαντ στα 60 της αποφασίζει να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας πάνω από 100 μίλια σε ανοιχτή θάλασσα.

    10/11/2023 The Killer

    Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον εαυτό του– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

    17/11/2023 Ράστιν

    Ο ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν βιώνει ρατσισμό κι ομοφοβία ενώ προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία στην Ουάσινγκτον το 1963.

    24/11/2023 Τελευταία Αναγγελία για Κωνσταντινούπολη

    Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο οδηγεί δύο παντρεμένους σε μια αξέχαστη νύχτα στη Νέα Υόρκη γεμάτη έξαψη, πόθο και πειρασμό.

    24/11/2023 Γαμήλια Παιχνίδια

    Όταν ο Άλεξ και η Εύα αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους στο σημείο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, διάφορα ξεκαρδιστικά λάθη ανατρέπουν το ταξίδι τους στην εκκλησία.

    17/11/2023 Believer 2

    Ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη οργάνωση ναρκωτικών της Ασίας και το αφεντικό της, με το οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

    Νέα ντοκιμαντέρ

    03/11/2023 Sly

    Η αγάπη του για τις ταινίες ξεκίνησε ως φυγή από τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Το αουτσάιντερ που έγινε θρύλος του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, αφηγείται την ιστορία του.

    08/11/2023 Ρόμπι Γουίλιαμς

    Μετά από 25 χρόνια μιας εκπληκτικής σόλο καριέρας, ο Ρόμπι αναπολεί τον νεότερο εαυτό του και σκέφτεται τη ζωή που πέρασε στο προσκήνιο.

    08/11/2023 Twin Flames: Οι Απατεώνες της Αιώνιας Αγάπης

    Ένα ζευγάρι έφτιαξε ένα κέντρο για να βρίσκουν οι άνθρωποι την αληθινή αγάπη. Τώρα, πρώην πιστοί μιλούν για τις δυσάρεστες πρακτικές που βίωσαν σε μια σειρά ντοκιμαντέρ.

    08/11/2023 Υπόθεση Μπετανκούρ: Το Σκάνδαλο με την Πλουσιότερη Γυναίκα στον Κόσμο

    Πώς μια διαμάχη ανάμεσα στην πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου και την κόρη της προκάλεσε ένα εθνικό σκάνδαλο; Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ αφηγείται όλη την ιστορία.

    14/11/2023 Πώς να Γίνεις Αρχιμαφιόζος

    Αυτός ο σκοτεινός, σατιρικός οδηγός εξερευνά την άνοδο και την πτώση των πιο διαβόητων αρχιμαφιόζων της ιστορίας και των τακτικών τους για να φτάσουν στην επιτυχία.

    22/11/2023 High on the Hog: Πώς η Αφροαμερικανική Κουζίνα Άλλαξε την Αμερική: Σεζόν 2

    Ο σεφ και συγγραφέας Στίβεν Σάτερφιλντ τρώει με μάγειρες και ακαδημαϊκούς και εξερευνά την ιστορία της κουζίνας των μαύρων και τη γευστική της συνεισφορά στην Αμερική.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Όλες οι σειρές που μπαίνουν στον κατάλογο το Νοέμβριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles