19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Ο τσάμπας… πέθανε! Το 2023 ξεκινάει η χρέωση για τους έξτρα λογαριασμούς!

    Ένα στοιχείο, το οποίο αν μη τι άλλο βοήθησε στην τεράστια ανάπτυξη του Netflix ήταν και η δυνατότητα των users να μοιράζονται τη συνδρομή τους. Πολλές φορές μία συνδρομή αρκούσε έτσι ώστε να απολαμβάνουν τη γνωστή streaming υπηρεσία οι φίλοι, ο μακρινός ξάδελφος, η πρώην κ.ο.κ. Πλέον και με τους συνδρομητές να… φυλλοροούν και τα έσοδα του Netflix να έχουν μειωθεί αισθητά, οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς πλατφόρμας αποφάσισαν να… δράσουν και η κίνηση που εξετάζουν (εκτός από πακέτα με την εισαγωγή διαφημίσεων) είναι ότι από το 2023 δεν θα επιτρέπουν στους συνδρομητές να διαμοιράζονται ελεύθερα το account τους.

    Σύμφωνα με το νέο πλάνο του Netflix, σε περίπτωση που ένας συνδρομητής θέλει να προσθέσει νέα accounts θα πρέπει πρώτα να πληρώσει ένα έξτρα ποσό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει ήδη «πιλοτικά» σε κάποιες χώρες της λατινικής Αμερικής, ωστόσο οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής υπηρεσίας δεν έχουν προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, αναφορικά με τo ποσό που θα κοστίζει η νέα δυνατότητα. Παρόλα αυτά, γνώστες της αγοράς εκτιμούν ότι η προσθήκη χρηστών σε ένα account θα στοιχίζει περίπου 3 με 4 ευρώ έξτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την πτώση των προηγούμενων μηνών, η προσθήκη των Stranger Things (4η season) και Monster: The Jeffrey Dahmer Story αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στα νούμερα της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles