20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Παγκόσμια πρεμιέρα για την 3η σεζόν του Emily in Paris

    Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, το Netflix διοργάνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι Σεζόν 3» στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων, φέρνοντας αέρα Χόλιγουντ στη γαλλική πρωτεύουσα. Από τη λαμπερή πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημιουργός της σειράς Darren Star και οι ηθοποιοί Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount, Kate Walsh, Arnaud- Binard, Jean Christophe Bouvet, Paul Forman, Melia Kreiling, Christopher Guybet, Camille Japy, Victor Meutelet, Kevin Dias και Jin Xuan Mao.

    Το παρών έδωσαν επίσης οι executive producers Andrew Fleming, Tony Hernandez και Lily Burns, καθώς και οι Stephen Brown και Raphaël Benoliel.

    Με την παρουσία τους στην πρεμιέρα εντυπωσίασαν οι Kim Cattrall, Sofia Carson, Harry Jowsey, Nico Greetham, η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Γαλλία και το Μονακό, S.E. Mme Denise Campbell Bauer, το… Πράγμα από τη σειρά Wednesday και αρκετοί influencers από όλο τον κόσμο.

    Η 3η σεζόν θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 21 Δεκεμβρίου. 

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, έναν χρόνο αφού μετακόμισε από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι βρίσκεται σε σημείο καμπής σε κάθε πτυχή της ζωής της. Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η Έμιλι πρέπει να αποφασίσει σε ποιον θα παραμείνει πιστή, στη δουλειά και στην ερωτική ζωή της, καθώς και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία. Παράλληλα, συνεχίζει να ζει τις περιπέτειες και τις αναπάντεχες ανατροπές που της προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

    Ο βραβευμένος δημιουργός και showrunner Darren Star επιστρέφει ως επικεφαλής της τρίτης σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι». Η παραγωγός και πρωταγωνίστρια Lily Collins επιστρέφει ξανά ως Emily Cooper στο πλευρό των παλιών συμπρωταγωνιστών της Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie και Lucien Laviscount. Η σειρά «Η Έμιλι στο Παρίσι» είναι μια παραγωγή των MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions και Jax Media.

    Διαβάστε επίσης: Harry & Meghan: Στις 8 Δεκεμβρίου το νέο ντοκιμαντέρ που θα… ταράξει το παλάτι (trailer) (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles