14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Πράσινο φως για την 5η σεζόν του The Witcher

    Οι τελευταίοι μήνες ήταν επεισοδιακοί για τη σειρά The Witcher του Netflix, καθώς, μετά την ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν τον επόμενο μήνα, ο χρόνος του Henry Cavill ως Geralt of Rivia θα τελειώσει και ο Liam Hemsworth αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο ρόλο. Παρά την αλλαγή του ηθοποιού, το Netflix δε φαίνεται να ανησυχεί και αποφάσισε να ανανεώσει τη σειρά για ακόμη μια σεζόν.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η casting director Sophie Holland γνωστοποίησε τα νέα, αναφέροντας ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την 4η σεζόν, θα γίνει ένα μικρό διάλειμμα και αμέσως θα ξεκινήσει η παραγωγή για την 5η σεζόν.

    Η Holland δεν επεκτάθηκε σε άλλες λεπτομέρειες πέρα από αυτό. Ανέφερε όμως ότι ανυπομονεί να δει το Hemsworth στο ρόλο του  Geralt. «Έχει μεγάλη βάση θαυμαστών», είπε για τον Αυστραλό ηθοποιό.

    Το The Witcher αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα Stranger Things και Squid Game. Το πράσινο φως γι’ ακόμα μια σεζόν, προτού καν βγει η 4η, δείχνει ότι το Netflix έχει μεγάλη πίστη τόσο στο show όσο και στον Hemsworth. O κολοσσός του streaming έχει πρόθεση να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό σύμπαν Witcher με διάφορα spinoffs και prequels. Δεν αποκλείεται ο Hemsworth και παίξει και σε ένα από αυτά.

    Το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του The Witcher (γνωστή και ως τελευταία σεζόν του Henry Cavill) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου και το μέρος 2 στις 27 Ιουλίου. Η πρώτη πλήρης σεζόν του Hemsworth πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το 2024, εκτός εάν η παραγωγή επηρεαστεί από το Writers Strike και καθυστερήσει περισσότερο.

    Διαβάστε επίσης:

    Fan του Indiana Jones; Δες όλες τις ταινίες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles