13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Στα “σκαριά” 2 sequels της ταινίας Red Notice

    Το Red Notice αποτέλεσε μια παραγωγή του Netflix, που από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας της κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή και να συζητηθεί αρκετά μες το Νοέμβριο. Ήταν λογικό, η υπηρεσία streaming να μην αφήσει την επιτυχία της ταινίας ανεκμετάλλευτη και να αρχίσει να συζητά για το επόμενο κεφάλαιο.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Red Notice θα αποκτήσει δύο sequels. Όπως αναφέρει το Deadline, οι δύο ταινίες θα γυριστούν η μία πίσω από την άλλη μέσα στον επόμενο χρόνο και δημιουργός θα είναι ξανά ο Rawson Marshall Thurber. Στο πρώτο μέρος είδαμε να πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot, οι οποίοι θα παίξουν και στις επερχόμενες ταινίες. Όσον αφορά την πλοκή, ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι ενός άπιαστου απατεώνα που έχει πάντα το προβάδισμα. Για τα sequels προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι για την ιστορία που θα παρουσιάσουν, όμως οι πληροφορίες αναμένονται προσεχώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Scream” και “Πράκτορες 355” (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles