22.4 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: Θες να μεταφέρεις το προφίλ σου σε άλλο λογαριασμό; Τώρα υπάρχει λύση

    Μια λειτουργία που αναμένεται να διευκολύνει τους συνδρομητές είναι διαθέσιμη πλέον στο Netflix. Η υπηρεσία έκανε γνωστό ότι πλέον είναι δυνατή η μεταφορά ενός profile σε άλλο λογαριασμό.

    Αυτό θα κάνει λίγο πιο εύκολα τα πράγματα για τους χρήστες που μετακομίζουν με συγκατοίκους ή έναν σύντροφο και θέλουν να διατηρήσουν όλες τις ρυθμίσεις και τις προτάσεις τους, ενώ μοιράζουν το κόστος με ένα άλλο άτομο. Από τον Οκτώβριο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό με το υπάρχον προφίλ τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να διατηρήσουν το ιστορικό προβολής, τους αποθηκευμένους τίτλους στην ενότητα “Η λίστα μου”, τα αποθηκευμένα δεδομένα παιχνιδιών και άλλες ρυθμίσεις όταν μετακομίζουν από το σπίτι των γονιών τους ή χωρίζουν με έναν πρώην. Αλλά αν δεν είχατε έναν υπάρχοντα λογαριασμό για να μετακινήσετε το προφίλ σας, θα έπρεπε να δημιουργήσετε έναν νέο.

    Το Netflix προσέφερε αρχικά τη δυνατότητα πριν επεκτείνει τη «μάχη» κατά της κοινής χρήσης κωδικών. Το Φεβρουάριο, η εταιρεία άρχισε να χρεώνει τους χρήστες στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, ενώ επέκτεινε τις χρεώσεις κοινής χρήσης λογαριασμών στις ΗΠΑ το Μάιο. Πρόσφατη ανάλυση έδειξε ότι οι εγγραφές λογαριασμών αυξήθηκαν στις ΗΠΑ λίγο αφότου το Netflix άρχισε να επιβάλλει την πολιτική στη χώρα. Σύντομα θα έχουμε μια σαφέστερη εικόνα του πόσο καλά λειτουργεί αυτή η στρατηγική για την εταιρεία.

     Διαβάστε επίσης:

    Ahsoka: Νέο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ trailer και οι Rebels… επιστρέφουν!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles