15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Τι προτείνουμε να δείτε στον αυτόν τον Νοέμβριο!

    O Χειμώνας έρχεται σιγά-σιγά και το Netflix & Chill «παίζει» όλο και περισσότερο στο μυαλό μας. Αυτόν τον Νοέμβριο έρχονται συναρπαστικές νέες προσθήκες στο Netflix, όπως δυνατές ταινίες, σειρές για ατέλειωτο binge-watching και διασκεδαστικά ντοκιμαντέρ και παιδικά. Δείτε ποια σας προτείνουμε παρακάτω: 

    Νοέμβριος στο Netflix – Δείτε το τρέιλερ του μήνα

    Ποιες σειρές αξίζουν τον χρόνο σας; 

    Οι πρωτότυπες σειρές του Netflix για άλλη μία φορά μας τράβηξαν την προσοχή.

    Σίγουρα θα ξεκινήσουμε την 4η σεζόν του “The Crown”. Τη δεκαετία του ’80, η Ελισάβετ συγκρούεται με την πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος κάνει έναν θυελλώδη γάμο με τη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ. Για κάτι πιο ανάλαφρο και fun, θα δούμε το Dash & Lily που μας μαθαίνει ότι τα αντίθετα έλκονται τα Χριστούγεννα. Ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στη Νέα Υόρκη. Και επειδή έχουμε μπει ήδη δυναμικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, θα παρακολουθήσουμε και το “Περνάμε… Ζάχαρη! Χριστούγεννα” όπου ζαχαροπλάστες πρέπει να δημιουργήσουν γιορτινά γλυκά με μοναδική εμφάνιση αλλά και γεύση.

    Πρωτότυπες ταινίες για σινεματικές βραδιές με την παρέα

    Εάν αποφεύγετε τον κινηματογράφο λόγω Covid-19, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε υπέροχες ταινίες από το σαλόνι σας. Αυτόν τον μήνα στο Netflix ξεχωρίσαμε τις παραγωγές: The Life Ahead, Διπλή Πριγκίπισσα: Ξαναλλάζουμε και φυσικά την ταινία του αγαπημένου μας κύριου Τετραγωνοπαντελονή “Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης”.

    Στο The Life Ahead, μεταφερόμαστε στην παραθαλάσσια Ιταλία, όπου μια ηλικιωμένη Εβραία δίνει στέγη σε ένα μουσουλμανόπαιδο και προσπαθεί να το βοηθήσει να βρει την οικογένεια και την πίστη.

    Στο “Διπλή Πριγκίπισσα” Ξαναλλάζουμε”, λίγο πριν από τη στέψη της δούκισσας Μάργκαρετ, η Στέισι επεμβαίνει για να φτιάξει την ερωτική της ζωή. Όμως, μια νέα σωσίας ίσως προκαλέσει βασιλικά δράματα.

    Τι κάνει ο Μπομπ Σφουγγαράκης με τον Πάτρικ στις νέες τους περιπέτειες;

    Όταν ο κολλητός του, ο Γκάρι, εξαφανίζεται, ο Μπομπ Σφουγγαράκης κι ο Πάτρικ ξεκινούν μια θεότρελη αποστολή πέρα από τον Βυθό του Μπικίνι για να σώσουν τον ροζ φίλο τους.

    Μην χάσετε επίσης:

    Τα ντοκυμαντέρ:

    • Η 4Η ΔΙΚΗ
    • SHAWN MENDES: IN WONDER

     

    Τις παιδικές ταινίες και σειρές:

    • ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ
    • ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ: Ο ΑΡΧΙΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

     

    Τον Νοέμβριο στο Netflix θα βρείτε επίσης τις νέες προσθήκες:

    • ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: THE TRUMAN SHOW
    • CLICK: Η ΖΩΗ ΣΕ FAST FORWARD 
    • THE GOOD PLACE 4η σεζόν
    • Ο ΣΚΟΤ ΠΙΛΓΚΡΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 7 ΠΡΩΗΝ
    • ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΪΝΤΑΧΟ

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles