19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Το μυστικό νησί αποκαλύπτεται στο νέο trailer της σειράς Welcome to Eden

    Με ένα ακόμα trailer έρχεται το Netflix να εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού, σχετικά με την ισπανική σειρά Welcome to Eden που θα “ανέβει” στις 6 Μάϊου στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η σειρά των 8 επεισοδίων πραγματεύεται την ιστορία νέων, ωραίων, δραστήριων στα social media ανθρώπων που βρίσκονται σε ένα εξωτικό νησί στο πλαίσιο ενός prive πάρτι για εκλεκτούς. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται, αφού εκεί θα ζήσουν το χειρότερό τους εφιάλτη.

    Το Netflix ποντάρει αρκετά στην εν λόγω σειρά επιστημονικής φαντασίας, αφού τα δυστοπικά projects, όπως το Squid Game, φαίνεται πως αποδίδουν…καρπούς και προσελκύουν το κοινό. Αναμένουμε, βέβαια, να δούμε τα πρώτα επεισόδια προτού βγάλουμε συμπεράσματα.

    Δείτε στη συνέχεια το τελευταίο trailer του Welcome to Eden:

    Διαβάστε επίσης:

    Πανελλήνια τηλεοπτική πρεμιέρα για τη σειρά «The First Lady» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles