11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στο “Friction” trailer του NBA 2K17, o ρεαλισμός σε νέα επίπεδα!

    Το NBA 2K, το πιο γνωστό και αγαπημένο basketball sim, πιστό στο ετήσιο ραντεβού του ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στη φετινή έκδοση, με στόχο να γράψει για ,μία ακόμη φορά ιστορία. H υψηλή αισθητική και τα εντυπωσιακά animations βρίσκονται σε άλλο επίπεδο και είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν με το στόμα ανοικτό ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι από έκδοση σε έκδοση το NBA 2K γίνεται  όλο και καλύτερο!

    NBA 2K17 BC 1

    Το εξαιρετικά δυναμικό trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα η 2K Sports ονομάζεται «Friction» από το ομώνυμο κομμάτι του γνωστού μουσικού γκρουπ Imagine Dragons και τόσο τα visuals όσο και το animation των παικτών που εμφανίζονται στο παρκέ αναμφίβολα θα προκαλέσουν το θαυμασμό στους gamers. Οι developers του ισχυρίζονται ότι το NBA 2K17 θα προσφέρει την πιο αυθεντική και ρεαλιστική εμπειρία που είδαν ποτέ οι gamers, με το παιχνίδι να κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και PC (όσοι το κάνουν pre-ordering θα μπορούν να παίξουν 4 μέρες νωρίτερα) και με το trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω είναι βέβαιο ότι θα σας ανοίξει για τα καλά η όρεξη…

    https://youtu.be/cQKDcMxTAfw

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles