18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Cytashop στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία

    Mall of Cyprus cyta cytashop

    Αυξάνεται σταθερά ο αριθμός των ιδιόκτητων Cytashop που διαθέτει παγκύπρια η Cyta, αφού μετά τη λειτουργία του νέου καταστήματος εξυπηρέτησης της Cyta στo The Mall of Cyprus στη Λευκωσία έφτασαν τα 20.

    Το νέο κατάστημα στo The Mall of Cyprus είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα εξυπηρέτησης των καταστημάτων του Οργανισμού, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο φιλικά και χρήσιμα στο κοινό. Συγκεκριμένα, τόσο ο σχεδιασμός όσο και η διαρρύθμιση του νέου Cytashop, έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν την δυνατότητα στους επισκέπτες, να περιηγηθούν με άνεση μέσα στο κατάστημα, να ζήσουν την εμπειρία δοκιμής της λειτουργίας των συσκευών, καθώς και την ελεύθερη επιλογή των αξεσουάρ που τους ενδιαφέρουν.

    H υπογραφή των σχετικών συμβολαίων έγινε από τον κ. Μάριο Παναγίδη και κ. Αντώνη Αγιομαμίτη,  εκ μέρους της Διεύθυνσης του The Mall of Cyprus και από τον κ. Κώστα Μάντη, Διευθυντή Πωλήσεων Λιανικής Αγοράς εκ μέρους της Cyta, στην παρουσία του κ. Φραγκίσκου Φράγκου, μέλους του Συμβουλίου του Οργανισμού.

    Για πληροφορίες σχετικά με το ωράριο εξυπηρέτησης των Cytashop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Cyta www.cyta.com.cy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles