15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει το νέας γενιάς MacBook Pro με Retina Display

    H Apple παρουσίασε το νέας γενιάς MacBook Pro και ήρθε καθόλου δειλά να δηλώσει, διά στόματος Phil Schiller ότι είναι το “ομορφότερο laptop που έχουμε φτιάξει ποτέ”.

    Μπορεί να ανήκει στην υπόλοιπη σειρά των MacBook, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει. Γιατί; Γιατί είναι το notebook με την οθόνη με την μεγαλύτερη ανάλυση στον κόσμο. Και φυσικό, εφόσον η Retina που χρησιμοποιεί έρχεται με ανάλυση 2880 x 1800, στις 15.4 ίντσες της διαγωνίου οθόνης. Κάνοντας την διαίρεση ο Phil Schiller μας είπε πως το νέο notebook διαθέτει τον εντυπωσιακό αριθμό των 221 pixels ανά ίντσα.

    Σχετικά με τις διαστάσεις του και το βάρος του, το νέας γενιάς MacBook Pro έχει πάχος 0.71 ίντσες ενώ είναι το πιο ελαφρύ MacBook που έχει φτιαχτεί έως τώρα.

    Προκειμένου να υποστηρίξει την την υψηλή ανάλυση του νέου MacBook Pro, έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές στο λειτουργικό, αλλά δεν είναι αυτό που θα μας απασχολήσει επί του παρόντος. Αυτό που κοιτάμε με ενδιαφέρον είναι το εσωτερικό του νέου μηχανήματος που έχει γρηγορότερη RAM, πιο γρήγορα γραφικά και καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία του.

    O επεξεργαστής Core i7 της Intel, με τους 4 πυρήνες εξασφαλίζει εξαιρετικές ταχύτητες εφόσον θα είναι χρονισμένος στα 2,7 GHz, η RAM τους θα είναι μέχρι και 8GB και η μπαταρία, για την τεχνολογία της οποίας είναι υπερήφανοι η μηχανικοί της Apple, επιτρέπει έως και 7 ώρες χρήσης ή 30 ημέρες αναμονή! Η δε κάρτα γραφικών της Nvidia GeForce GT 650M , θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για υψηλής απαίτησης εφαρμογές και gaming.

    Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το νέας γενιάς MacBook Pro δέχεται SD card, ενώ διαθέτει 2 υποδοχές για USB2 και USB 3, μαζί με δύο θύρες για Thunderbolt, HDMI, MagSafe 2 και υποδοχή για ακουστικά. Η κάμερά του υπόσχεται υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις και διαθέτει διπλά μικρόφωνα και ηχεία.

    H τιμή που ανακοινώθηκε είναι στα 2199 δολάρια και σίγουρα φαίνεται πως πολύ θα ετοιμάζουν τις πιστωτικές τους κάρτες για να το αγοράσουν.

    [Το post βρίσκεται σε εξέλιξη… ]

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles