19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    New Mutants: H 20th Century Fox ετοιμάζει τo spinoff του X-Men

    Μπορεί το Deadpool να σάρωσε τα ταμεία και το Χ-Men: Apocalypse να καταφθάνει στις 16 Μαίου, ωστόσο το Hollywood έχει μάθει να κοιτάζει πάντα μπροστά. Το X-Men Cinematic Universe δεν πρόκειται να σταματήσει να εξαπλώνεται και αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει το New Mutants.
    Σε συνέντευξη του στο IGN o executive producer Simon Kinberg μίλησε για το spinoff που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών fans -ανακοινώθηκε επίσημα το περασμένο καλοκαίρι- λέγοντας πως οι New Mutants θα είναι ένα μείγμα από χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί σε X-Men ταινίες.

    newmutants

    Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως όλοι τους θα είναι αυστηρά και μόνο γνώριμα πρόσωπα. Θα πρόκειται για μία ιδιαίτερα μεγάλη λίστα από ήρωες που όπως σημείωσε ο Kinberg πολλούς δεν τους γνώριζε ούτε εκείνος. Η ταινία όπως ανέφερε σίγουρα θα συνδέεται με το ευρύτερο X-Men universe ωστόσο θα έχει μία εντελώς ξεχωριστή ατμόσφαιρα και θα διαφοροποιηθεί σημαντικά από τα ήδη γνωστά releases.
    Φυσικά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάποια ημερομηνία, ωστόσο ο σκηνοθέτης Josh Boone γράφει ήδη το σενάριο μαζί με τον Knate Gwaltney κάτι που σημαίνει πως το project προχωρά κανονικότατα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles