16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαρροές για τα νέα Windows Phone 8 Lumia της Nokia με κωδικές ονομασίες “Phi” και “Arrow”

    Μπορεί όλος ο τεχνολογικός κόσμος να περιμένει σε πρώτη φάση την IFA 2012, που ανοίγει τις πύλες της στα τέλη του Αυγούστου στο Βερολίνο, αλλά και την επερχόμενη ανακοίνωση του νέου iPhone 5 στα τέλη Σεπτέμβρη, κάπου ανάμεσα όμως η Nokia ετοιμάζεται να χτυπήσει δυναμικά με νέες προτάσεις.

    Η εταιρεία θα “ανοίξει” τα δικά της χαρτιά στις 5 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας πιθανότατα τα πολυαναμενόμενα νέα Lumia Phones της, που θα ενσωματώνουν τα Windows Phone 8. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο διαρροές και όχι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το τι θα παρουσιάσει η εταιρεία, οι φήμες όμως είναι αρκετές και ειδικά τις τελευταίες μέρες το υλικό που προκύπτει από αυτές πλούσιο…

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πηγές, η Nokia ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα δίδυμo νέων κινητών τηλεφώνων Lumia, γνωστά έως τώρα με τις κωδικές ονομασίες “Arrow” και “Phi”, με το δεύτερο να ετοιμάζεται να αναλάβει το ρόλο της “ναυαρχίδας” της σειράς Lumia.

    Οι φήμες που αφορούν το “Phi” κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για αρκετές εβδομάδες, πρόσφατα όμως μία επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών του από το διάσημο Ρώσο blogger Eldar Murtazin, που έχει καλές προσβάσεις σε ζητήματα τα οποία αφορούν τη Nokia, τις κάνει περισσότερο πιστευτές. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νέα ναυαρχίδα των Φινλανδών διαθέτει, μεταξύ άλλων, οθόνη AMOLED 4,7 ιντσών, ένα dual-core chipset της Qualcomm, υποδοχή κάρτας microSD, υποστήριξη LTE και NFC, αλλά και εντυπωσιακό σώμα κατασκευασμένο από πολυανθρακικό, το οποίο αναφέρεται ότι θα είναι λεπτότερο από αυτό των Lumia 800 και 900. Χθες, μάλιστα, διέρρευσε και ένα design patent για τη συσκευή το οποίο βλέπετε στο ακόλουθο snapshot και επιβεβαινει τις φωτογραφίες που έχουμε δει στο Διαδίκτυο γι’ αυτό.

    Όσον αφορά την αμερικανική αγορά, το “The Verge” που αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τη συσκευή αναφέρει πως η AT&T θα ρίξει σημαντικό βάρος προώθησης στη νέα “ναυαρχίδα” της Nokia, συνεχίζοντας, βέβαια, τη στενή της συνεργασία με τη φινλανδική εταιρεία.

    Για το “Arrow”, από την άλλη, οι πληροφορίες είναι πιο ασαφείς. Πρόκειται για ακόμη μία Lumia συσκευή με οθόνη 4 ή 4,3 ιντσών και mid-range χαρακτηριστικά που φαίνεται ότι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα υποστηριχθεί τόσο από την AT&T όσο και από την T-Mobile.

    Περισσότερα θα μάθουμε στις 5 του Σεπτέμβρη, μαζί βέβαια με τα πραγματικά ονόματα των νέων συσκευών, που θα συνοδεύουν το brand της οικογένειας Lumia. Αναμένουμε…

    Πηγή: Techcrunch

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles