20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Mαθαίνεις απο επαγγελματίες, δουλεύεις με επαγγελματίες!

    logo_alternative_inverted

    Το NewSchool.Athens φιλοδοξεί να παράσχει στους μαθητές του, όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να επιτύχουν στα ψηφιακά επαγγέλματα.  Με χαρά ανακοινώνει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων στον τομέα του software development και ψηφιακής επικοινωνίας.  Στην σημερινή οικονομία της πληροφορίας και των επικοινωνιών, ο καθένας μπορεί να εξασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα μέσω του Ιντερνετ.  Φιλοδοξούμε να σας δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχετε!  

    Developing Mobile Apps

    Οι εξελίξεις στις επεξεργαστικές δυνατότητες των “smart phones” έχουν δημιουργήσει νέες υπηρεσίες και εφαρμογές. Σήμερα ένας άνθρωπος μπορεί με έναν υπολογιστή και μια καλή ιδέα να κάνει τη διαφορά. Ελάτε να μάθετε δίπλα σε ανθρώπους που βελτιώνουν τη ζωή μας καθημερινά με τις καινοτόμες ιδέες τους. Στο τέλος του σεμιναρίου θα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές και θα είστε κατατοπισμένοι στο γραφικό περιβάλλον του iOS. Εισηγητής είναι ο Νίκος Δαμηλάκηςσυνιδρυτής του Taxibeat, Senior iOS Developer και το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 4 εβδομάδες: από 13 Νοεμβρίου 2013 μέχρι 13 Δεκεμβρίου 2013, κάθε Τρίτη 19.00-22.00 και κάθε Πέμπτη 19.00-22.00. Εγγραφές εδώ και αιτήσεις για υποτροφίες (άνεργοι και ειδικές ομάδες)

    Εταιρική συμμετοχή: 650 ευρώ
    Ατομική συμμετοχή: 450 ευρώ
    Ειδικές κατηγορίες (φοιτητές/άνεργοι) 250 ευρώ

     

    Google Adwords Individual Qualification 

    Τα Google AdWords αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για τις σημερινές επιχειρήσεις στον τομέα της διαφήμισης. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε ό,τι χρειάζεστε για το προιον της Google και θα προετοιμαστείτε για να περάσετε την εξέταση Google Adwords Individual Qualification. Στο τέλος του μαθήματος θα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας διαφημίσεις στη Google.  Ο Γεράσιμος Νικολόπουλος είναι Digital Strategist στην εταρεία Growth, και Ηead of Digital στο ΤedXAcademy.  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013και Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, 10.00-14.00.

    Πληροφορίες και εγγραφές (υποτροφίες για ανέργους και ειδικές ομάδες):

    Εταιρική συμμετοχή: 250 ευρώ
    Ατομική συμμετοχή: 180 ευρώ

    Ειδικές κατηγορίες (φοιτητές/άνεργοι) 120 ευρώ

    Υποτροφίες
    Το NewSchool.Athens Scholarship Fund θα διαθέσει υποτροφίες κατόπιν αιτήσεως σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles