20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα ιστοσελίδα του “Solve for X” από τη Google, σου λέει να βοηθήσεις σε ένα όνειρο

    Έχεις σκεφτεί μήπως μία πολύ δραστική λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα, όπως την αντιμετώπιση της πείνας, ή το μέλλον της ενέργειας; Στη νέα ιστοσελίδα του Solve for X από τη Google, μπορείς πλέον να υποβάλλεις τη δική σου ιδέα και η ιδέα αυτή να συζητηθεί από το Think Tank που έχει δημιουργήσει η Google σε συνεργασία με το X Prize, το MIT και άλλους φορείς που… ονειρεύονται να αλλάξουν τον κόσμο.

    Στη νέα ιστοσελίδα του Solve for X λειτουργεί forum στο οποίο μπορείς να συζητήσεις τις ιδέες σου, εκτός από το να τις υποβάλλεις και χρήστες ήδη έχουν καταθέσει τα όνειρά τους για θέματα όπως η εξόρυξη αστεροειδών, ή η έγκαιρη διάγνωση του Alzheimer. 18 ιδέες που έχουν ήδη υποβληθεί, θα συζητηθούν κατά την διάρκεια του Solve for X event που θα πραγματοποιηθεί μέσα στη χρονιά και στο οποίο κορυφαίοι επιστήμονες και ακτιβιστές θα φτιάξουν μαζί ένα πλάνο λύσης.

    Σου φαίνεται παράλογο; Φαντάσου ότι ο φορέας του X Prize και ο πρόεδρός του Pete Diamandis, είναι η αφορμή που δημιουργήθηκαν διαστημόπλοια που θα επιτρέψουν τις εμπορικές πτήσεις στο διάστημα, με την εταιρεία Space X να έχει ήδη προγραμματίσει επιτυχημένα τις πτήσεις της. Το επόμενο βήμα είναι η εξόρυξη αστεροειδών.

    Οπότε, αν έχεις πάθος για να λύσεις ένα πρόβλημα που ταλανίζει τον κόσμο κι αν μπορείς να σκεφτείς έξω από το κουτί, κάνοντας μεγάλα (πολύ μεγάλα) όνειρα, δες τον καινούριο ιστότοπο του Solve for X. Ίσως είσαι εσύ εκείνος/η, σε συνεργασία με άλλους ονειροπόλους που μπορεί να κάνετε την διαφορά σε αυτό τον κοσμο.

    Πηγή: Google, The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles