15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το nextbook Premium 7HD tablet στην ελληνική αγορά από την TCCM

    Η TCCM φέρνει στην αγορά το nextbook, ένα tablet για όλους, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία της σε μία επιπλέον κατηγορία προϊόντων. Το nextbook Premium 7HD είναι το πρώτο προϊόν της σειράς που θα βρίσκεται διαθέσιμο στα καταστήματα.

    screenshot_jine_pc_tablet_nextbook_premium_7se_hd_1_69719

    Διαθέτει οθόνη 7″ ιντσών, μνήμη 8GB, ανάλυση οθόνης 1024×600. Σύντομα θα διατίθεται στην ελληνική αγορά ή πλήρης σειρά nextbook, με 2 επιπλέον μοντέλα.

    Η TCCM ιδρύθηκε το 2007. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει ειδικευτεί στη διανομή κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η TCCM επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ταχέως αναπτυσσόμενων brands: HTC,  Cat, Beats, προκειμένου να καλύψει κάθε βασικό segment. Η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 50 φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, 120 καταστήματα Apple και 150 εμπόρους λιανικής πώλησης σε όλη την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Η ομάδα της TCCM περιλαμβάνει περισσότερα από 100 άτομα σε 15 χώρες και ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το 2013 ήταν $ 318m.

    Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.nextbookusa.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles