22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θα ήθελες να ήταν έτσι το… Nexus 6;

    Για την Google και την επόμενη γενιά “Nexus” ακούγονται πολλά. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το επόμενο Nexus ίσως κατασκευαστεί από τη… Lenovo (μετά την εξαγορά της Motorola από τους Κινέζους). Κάποιοι άλλοι ότι ίσως δεν υπάρχει επόμενο Nexus, καθώς πλέον η Google, ανεξάρτητη από την κατοχή κάποιου κατασκευαστή, εκείνο που επιθυμεί είναι απλά… καλή σχέση με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές Android.

    Nexus-6-concept

    Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ακόμη κι αν δεν ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς θα συμβεί, αγαπάμε τα concepts τα οποία μας κάνουν να ονειρεύομαστε το μέλλον των… smartphones. Αυτή τη φορά, λοιπόν, έρχεται η σειρά του Nexus 6 και του πώς το φαντάζεται το website 91mobiles.com.

    nexus-6-concept-02

    Πέρα από τις φωτό και το video που θα βρείτε στο τέλος του θέματος, έχουμε και specs. Οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, τετραπύρηνος Qualcomm επεξεργαστής στα… 3GHz, 32/64/128GB μνήμη, κυρτή κατασκευή και back cover που μπορεί να “γιατρεύει” τις γρατσουνιές στα πρότυπα του LG G Flex. Το καλύτερο όλων είναι, ωστόσο, ότι η συσκευή δε θα τρέχει το Android KitKat, αλλά μία νέα version του λειτουργικού, το Android 4.5 Lollypop!

    Δείτε το video με το Nexus 6, το οποίο, σημειωτέον, θα είναι διαθέσιμο σε 6 διαφορετικά χρώματα!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles