13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    NFUI 8.0: Αυτό είναι το νέο περιβάλλον χρήσης για smartphones Neffos από την TP-Link

    Η TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα ασύρματων δικτύων την τελευταία επταετία, παρουσίασε το νέο περιβάλλον χρήσης για τα smartphones της Neffos, το NFUI 8.0. Η Neffos δημιουργήθηκε από την TP-Link το 2015 και στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο αξιόπιστα και προσιτά smartphones.

    NFUI-8-0

    Το NFUI 8.0 σχεδιάστηκε από την αρχή ειδικά για τις συσκευές Neffos χρησιμοποιώντας ως βάση του το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo της Google. Το Android είναι, το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για smartphones, με πάνω από δύο δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

    Η τελευταία έκδοση του NFUI δίνει προτεραιότητα στην εμπειρία του τελικού χρήστη, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και στη λειτουργικότητα. Επιπλέον, επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες: Ευκολία στη χρήση, ταχύτητα και απλότητα. Αποφεύγει την λειτουργία εφαρμογών bloatware ή άλλων αχρείαστων εφαρμογών που έρχονται προ εγκατεστημένες και απλώς επιβαρύνουν την εμπειρία του χρήστη.

    NFUI-8-0-2

    Πιο εύκολο στη χρήση από ποτέ

    Το AI Face Unlock είναι μια νέα λειτουργία στο NFUI 8.0 το οποίο δημιουργήθηκε μέσω της συνεργασίας της Neffos με τη SenseTime, κορυφαία εταιρία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο.
    Η λειτουργία αυτή αξιοποιεί τους προηγμένους αλγόριθμους για τη σάρωση 106 σημείων του προσώπου, ώστε να παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια και να επιτρέπει το εύκολο ξεκλείδωμα των συσκευών Neffos που το υποστηρίζουν χωρίς τη χρήση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Neffos λειτουργεί σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και ξεκλειδώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου τη συσκευή.

    Το NFUI 8.0 παρέχει επίσης μοναδικές λειτουργίες Wi-Fi που αναπτύσσονται από την TP-Link. Αυτό περιλαμβάνει την δυνατότητα να μοιραστείτε μια σύνδεση Wi-Fi μέσω ενός κωδικού QR που δημιουργείται αυτόματα και μπορεί να σαρώσει άλλες συσκευές, δίνοντας πρόσβαση με ένα πάτημα, χωρίς την «δυσκολία» της χειροκίνητης πληκτρολόγησης του κωδικού πρόσβασης.

    Για να πλοηγηθείτε απλά στο περιβάλλον χρήσης των κινητών Neffos έχει προστεθεί στο NFUI 8.0, πλοήγηση με κινήσεις των χεριών, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν στην αρχική οθόνη ή να περνούν ανάμεσα στις εφαρμογές ενστικτωδώς με την κίνηση ενός δακτύλου.

    Εν τω μεταξύ, η νέα εφαρμογή Notes Graffiti, επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν σκίτσα, να δημιουργούν λίστες και σημειώσεις χωρίς να κατεβάζουν άλλα application (εφαρμογές). Η έκφραση της δημιουργικότητας με διαφορετικούς τρόπους δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

    Η καθ’ όλα βελτιωμένη εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής του NFUI 8.0 έχει εξοπλιστεί με μια σειρά από νέες λειτουργίες που είναι βέβαιο, ότι θα ανεβάσουν την λήψη φωτογραφιών με κινητό τηλέφωνο σε υψηλότερα επίπεδα – αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Neffos με την ArcSoft, κορυφαία εταιρεία στο χώρο της επεξεργασίας εικόνας. Το AI Beautify Mode προσφέρει τέλειες φωτογραφίες selfie με κάθε κλικ στο πλήκτρο του κλείστρου, καθώς δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου και δείχνει την επιδερμίδα πιο λεία.

    NFUI-8-0-3

    Γρήγορη και αξιόπιστη εμπειρία

    Οι συσκευές Neffos κάνουν το NFUI ακόμη πιο γρήγορο και ευέλικτο χάρη στις πολλές βελτιώσεις σε επίπεδο συστήματος που παρουσιάστηκαν στην τελευταία ενημέρωση του λογισμικού. Ο χρήστης αισθάνεται το λειτουργικό NFUI 8.0 σταθερό και η εναλλαγή μεταξύ των μενού είναι ομαλή.

    Επίσης, οι εφαρμογές ξεκινούν γρήγορα, λόγω των αλγορίθμων του λογισμικού που δίνουν προτεραιότητα στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται εκείνη τη στιγμή και τους παρέχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή και σε άλλους πόρους τους συστήματος.

    Επιπλέον, παράλληλα με το NFUI 8.0 κάνει το ντεμπούτο του το Game Mode στα smartphones της Neffos. Το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία στα παιχνίδια τους στο έπακρο, επιτρέποντάς τους να τρέχουν με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

    Απλοποιημένο και ανανεωμένο interface

    Για μια πιο καθαρή και σύγχρονη αισθητική, το NFUI 8.0 έχει σχεδιαστεί με κριτήριο τα χρώματα που ταιριάζουν στα μάτια, με έμφαση στο λευκό φόντο. Υιοθετεί μια νέα εμφάνιση για την αρχική οθόνη, τις ειδοποιήσεις και το μενού των ρυθμίσεων, με λιγότερες γραμμές, ευχάριστα και διαφανή εφέ και όμορφα περιγραφικά εικονίδια.

    Αναδύεται για να κυριαρχήσει στην αγορά κινητών τηλεφώνων

    Από την μια πλευρά, η Neffos κληρονομεί το DNA της TP-Link στην δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων και τη συνετή διαχείριση κόστους και λειτουργίας. Από την άλλη, η Neffos έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσει την εμπειρία των τελικών χρηστών με τη διεξαγωγή ερευνητικών μελετών, οι οποίες σχετίζονται με την αλληλεπίδραση χρηστών και μηχανικών στην ανάπτυξη λογισμικού.

    Από την ίδρυσή της, πριν από λίγα χρόνια, η Neffos έχει επικεντρωθεί στο να έχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής, με στόχο να αναρριχηθεί στην κορυφή των αναδυόμενων αγορών προσφέροντας στους πελάτες τον τέλειο συνδυασμό υψηλής ποιότητας προϊόντων και απόδοσης σε εξαιρετικές τιμές.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.neffos.gr/nfui8 και ακολουθήστε το Neffos στο Facebook, https://www.facebook.com/NeffosGreece.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles