12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nick+: Οι σειρές κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon διαθέσιμες στην On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV

    Περισσότερες από 400 ώρες premium περιεχομένου από το δημοφιλές παιδικό κανάλι Nickelodeon έχουν   στη διάθεσή τους οι συνδρομητές της COSMOTE TV για δωρεάν, απεριόριστη θέαση, μέσα από την υπηρεσία Nick+. Η νέα υπηρεσία προστίθεται στον On Demand κατάλογο της COSMOTE TV, σε συνεργασία με τα Viacom International Media Networks.

    Μεταξύ άλλων, στη νέα υπηρεσία της COSMOTE TV, οι τηλεθεατές θα βρουν δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon, όπως τα PAW Patrol, Μπομπ Σφουγγαράκης, Shimmer and Shine, Ντόρα η Εξερευνήτρια κ.α.

    nick-plus

     «Οι προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού παγκοσμίως, όπως και στην Ελλάδα, αλλάζουν συνεχώς, καθώς όλο και περισσότεροι τηλεθεατές στρέφονται στο on demand περιεχόμενο για την ψυχαγωγία τους. Με την προσθήκη του Nick+ στο portofolio μας, προσφέρουμε σε όλη την οικογένεια μία ποικιλία από δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων του κορυφαίου δικτύου, ενώ παράλληλα ενισχύουμε κι άλλο την on demand υπηρεσία μας», δήλωσε ο Διευθυντής Content & Production Operations της COSMOTE TV, κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος.

    «Το Nickelodeon είναι ένα από τα κορυφαία brand για παιδιά στην Ελλάδα, που μπαίνει στα σπίτια χιλιάδων οικογενειών καθημερινά. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την COSMOTE TV, καθώς έτσι το ελληνικό κοινό θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με το κανάλι. Η συνεργασία με την κορυφαία πλατφόρμα στην Ελλάδα είναι ένα σημαντικό βήμα για τη στρατηγική μας στη χώρα, όπου η διάθεση υπηρεσιών από εμάς έχει αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο χρόνο», δήλωσε σχετικά ο David Urgelle, Ανώτατος Αντιπρόεδρος Στρατηγικής, Διανομής Περιεχομένου και Ψηφιακών Μέσων των Viacom International Media Networks Νότιας και Δυτικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

    Η On Demand υπηρεσία Nick+ είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της COSMOTE TV που περιλαμβάνεται το κανάλι Nickelodeon στο πακέτο τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles