20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nike+ Fuelband SE. Το νέο fitness tracker πιο προηγμένο και λίγο πιο… χρωματιστό από ποτέ

    Το ανανεωμένο fitness tracker FuelBand SE ανακοίνωσε σήμερα η Nike, βελτιώνοντας σε κάποια σημεία τον προκάτοχό του, χωρίς ωστόσο να μιλάμε για ένα συνολικά ανανεωμένο gadget.

    fuelband_se_fan

    Το επιτυχημένο Nike+ Fuelband έρχεται πλέον σε νέες χρωματικές συνθέσεις, πέρα από το σκέτο μαύρο που είχαμε γνωρίσει τον προκάτοχό του, ενώ, όπως σημειώνει η εταιρεία, δεν μπορείτε να το ξεγελάσετε κουνώντας το στον αέρα και μετράει μόνο τις πραγματικές σας κινήσεις. Μπορεί να καταγράψει τις δραστηριότητές σας σε ποδηλασία, κωπηλασία και τρέξιμο ενώ είναι αδιάβροχο.

    Οι εφαρμογές που το συνοδεύουν έχουν ενημερωθεί, ώστε να συνεργάζονται μεταξύ άλλων και με το νέο 64-bit επεξεργαστή της Apple, ενώ, για τους κατόχους ειδικά του iPhone 5S, η Nike προσφέρει μία ειδική tracking app, ώστε να μαζεύετε NikeFuel points εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του συν-επεξεργαστή Μ7 της αμερικανικής εταιρείας, χωρίς καν να πρέπει να έχετε το band μαζί σας.

    Τα κακά νέα είναι ούτε το νέο Fuelband συνεργάζεται με Android συσκευές. Γνωρίζουμε τις στενές σχέσεις Apple-Nike, αλλά νομίζουμε ότι κάποια στιγμή η δεύτερη πρέπει να κάνει ένα μικρό ανοιγματάκι, όσον αφορά το πολύ ενδιαφέρον αυτό gadget της, και στις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, δε νομίζετε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles