16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χριστουγεννιάτικη προσφορά «Cashback» από τη Nikon!

    Tα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να κάνετε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας, αλλά και στον εαυτό σας!

    nikon-cashback

    Γι’ αυτό η Nikon προσφέρει Χριστουγεννιάτικο «Cashback» (επιστροφή χρημάτων) με την αγορά συγκεκριμένων φακών NIKKOR. Εάν μαζί με την αγορά φακού από αυτούς που συμμετέχουν στην ενέργεια «Cashback» πραγματοποιηθεί και αγορά συγκεκριμένου σώματος φωτογραφικής μηχανής Full Frame, τότε ισχύει και πρόσθετο «Cashback» για την αγορά του σώματος της φωτογραφικής μηχανής.

    Με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά επιστροφής χρημάτων «Cashback» της Nikon, τα φετινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα.

    Η ενέργεια «Cashback» αφορά αγορές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο από 05.11.2014 έως και 17.01.2015, σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nikon.gr.

    — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr. —

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles