13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nikon COOLPIX P1000. Η μοναδική compact φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με οπτικό zoom 125x!

    Η Nikon παρουσιάζει την ολοκαίνουργια COOLPIX P1000, τη μοναδική compact φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με οπτικό zoom 125x.1 Από τοπία του φεγγαριού, έως φωτογραφίσεις άγριας φύσης και αεροσκαφών από μεγάλες αποστάσεις, οι χρήστες της αποτυπώνουν θέματα που έως τώρα δεν μπορούσαν να αποτυπωθούν.

    P1000_BK_Hero_shot

    Αυτή η εξαιρετική φωτογραφική μηχανή 16 MP κάνει την αποτύπωση υπέροχων φωτογραφιών και video εύκολη υπόθεση. To οπτικό zoom 125x εξασφαλίζει το μεγαλύτερο εύρος zoom παγκοσμίως καθώς φτάνει τα 24–3000 mm.1,2 Παράλληλα, το Dynamic Fine Zoom 250x επεκτείνει ψηφιακά το κορυφαίο όριο σε έως και 6000 mm.2,3 Πρόκειται για zoom τόσο ισχυρό ώστε να αποτυπώνει τους κρατήρες που βρίσκονται στην επιφάνεια της σελήνης.

    Ο φωτεινός φακός NIKKOR με f/2,8 εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό. Οι κορυφαίες τεχνολογίες φακών της Nikon ελαχιστοποιούν τις παραμορφώσεις και χαρίζουν ιδιαίτερα ευκρινείς εικόνες, ακόμη και κατά τις λήψεις σε εξαιρετικά υψηλές εστιακές αποστάσεις τηλεφακού. Η υποστήριξη RAW επιτρέπει στους φωτογράφους να αποθηκεύουν και να εξαγάγουν αρχεία εικόνας χωρίς συμπίεση στο πρόγραμμα επεξεργασίας της επιλογής τους. Παράλληλα, οι λάτρεις του video έχουν πλέον τη δυνατότητα λήψης video 4K/UHD από υπερτηλεφακό, το οποίο είναι ιδανικό για τα πλάνα άγριων ζώων από μακριά ενώ βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον.

    sky mountain clouds sunset vibrant

    Σύνοψη βασικών λειτουργιών

    Εξαιρετικά υψηλό zoom: Φτάστε πιο ψηλά από τον ουρανό. Φωτογραφίστε με οπτικό zoom 125x (24–3000 mm) και Dynamic Fine Zoom 250x (6000 mm).2,3

    Λήψεις που κόβουν την ανάσα. Ο φωτεινός φακός NIKKOR f/2,8, ο αισθητήρας 16 MP, ο επεξεργαστής εικόνας EXPEED και η υποστήριξη RAW συνδυάζονται για να χαρίζουν αποτελέσματα υψηλής ευκρίνειας.

    Video 4K υπερτηλεφακού. Τραβήξτε εύκολα πλάνα σε ποιότητα 4K/UHD 30p ή Full HD (1080p) με ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 60p. Τραβήξτε video με στερεοφωνικό ήχο και επωφεληθείτε από την καθαρή έξοδο HDMI.

    Σταθερές εικόνες. Το σύστημα οπτικού VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης αντισταθμίζει τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και εξασφαλίζει φωτογραφίες και video με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η λειτουργία «Έντονη» για την απόσβεση κραδασμών προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στην εικόνα από το σκόπευτρο και από την οθόνη.

    Οποιαδήποτε γωνία. Η φωτεινή οθόνη LCD 3,2 in 921k-dot μπορεί να πάρει κλίση και να περιστραφεί σε σχεδόν οποιαδήποτε κατεύθυνση.

    Εύκολος έλεγχος zoom. Η μεγάλη λαβή και το πλευρικό χειριστήριο zoom εξασφαλίζουν ευκολότερο χειρισμό. Το κουμπί zoom άμεσης επαναφοράς συμπτύσσει αστραπιαία το φακό από τη θέση υπερτηλεφακού στην ευρυγώνια θέση, ώστε να είναι πιο εύκολο να αποτυπώνονται τα θέματα που έχουν μετακινηθεί εκτός κάδρου.

    Τέλεια αποτελέσματα. Η υποστήριξη RAW επιτρέπει στους φωτογράφους να αποθηκεύουν και να εξαγάγουν αρχεία εικόνας χωρίς συμπίεση στα προγράμματα επεξεργασίας.

    Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό. Η συνδεσιμότητα SnapBridge επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν τις φωτογραφίες σε μια έξυπνη συσκευή κατά τις λήψεις τους. Με το SnapBridge μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την έξυπνη συσκευή για να πραγματοποιήσουν απομακρυσμένες λήψεις.

    1 Στις 10 Ιουλίου 2018

    2 Ισοδύναμο 35 mm

    3 Η μεγιστοποίηση του Dynamic Fine Zoom υπολογίζεται από τη μέγιστη ευρυγώνια θέση του οπτικού zoom.

    Συμβατότητα SnapBridge

    Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon θα πρέπει να είναι εγκατεστημένη σε μια συμβατή έξυπνη συσκευή προκειμένου να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί το SnapBridge με αυτή τη φωτογραφική μηχανή. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles