BREAKING

0

Η Nikon φέρνει την απόλυτη ισχύ της φωτογράφισης πλήρους κάδρου στους λάτρεις της φωτογραφίας με τη νέα NIKON D610

D610_MBD14_front (Large)

[δελτίο τύπου] Η Nikon ανακοίνωσε στις 8 Οκτωβρίου τη Nikon D610, τη νεότερη προσθήκη στην εξαιρετική σειρά φωτογραφικών μηχανών D-SLR με φορμά FX (πλήρους κάδρου).

Αποτελώντας μια συναρπαστική επιλογή για αυτούς που είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην περιήγησή τους στον κόσμο της φωτογραφίας, αυτή η D-SLR 24,3 megapixel επιτρέπει στους ενθουσιώδεις φωτογράφους να εξελίσσουν ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές τους, να πραγματοποιούν τους στόχους τους και να προσδιορίζουν το στυλ τους χάρη στην ποιότητα εικόνας πλήρους κάδρου που μόνο το φορμά FX μπορεί να προσφέρει.

Πλήρες κάδρο, πλήρης λεπτομέρεια, πλήρης ελευθερία: Ο αισθητήρας εικόνας 24,3 megapixel με φορμά FX αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια με ευκρίνεια, ενώ οι ταχύτητες συνεχούς λήψης έχουν αυξηθεί σε 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) (σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, τη Nikon D600). Η νέα λειτουργία ριπής αθόρυβης απελευθέρωσης της Nikon σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε σχεδόν αθόρυβα, ενώ η ισχυρή, ελαφριά κατασκευή δίνει στους φωτογράφους την ευελιξία να εξερευνούν τα πλεονεκτήματα της φωτογράφισης πλήρους κάδρου σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Σε συνδυασμό με την οπτική υπεροχή των φακών NIKKOR, η Nikon D610 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξερεύνηση νέων δημιουργικών δυνατοτήτων χάρη στην ποιότητα εικόνας που μόνο το φορμά FX μπορεί να προσφέρει.

Ο Dirk Jasper, Διευθυντής Επαγγελματικών Προϊόντων της Nikon Europe, αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που προσφέρει η Nikon D610, ειδικά για εκείνους που θέλουν να ανέβουν ένα επίπεδο ακόμα στη φωτογράφιση πλήρους κάδρου. Γρήγορη, ισχυρή και αθόρυβη όταν το χρειάζεστε, αυτή η φωτογραφική μηχανή απέχει πολύ από τον ανταγωνισμό σε ό,τι αφορά την ποιότητα εικόνας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Εάν συνδυάσετε την εκπληκτική ποιότητα εικόνας με την ανθεκτική και ταυτόχρονα ελαφριά σχεδίαση, θα διαπιστώσετε ότι η Nikon D610 είναι η μόνη πραγματικά αξιόλογη επιλογή για εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν τις δυνατότητες πλήρους κάδρου.»

D610_MBD14_front (Large)

Η οπτική του πλήρους κάδρου: μοναδικό βάθος και λεπτομέρεια

Για εκείνους που είναι έτοιμοι να ανέβουν ένα επίπεδο παραπάνω στη φωτογραφία, ο αισθητήρας CMOS με φορμά FX 24,3 megapixel της D610 ανοίγει νέους κόσμους στο βάθος και τη λεπτομέρεια της φωτογραφίας. Είτε πραγματοποιείτε ευρυγώνια λήψη είτε λήψη με υπερ-τηλεφακό, αυτός ο αισθητήρας αποτυπώνει κάθε στοιχείο με ολοζώντανη ευκρίνεια και ταχύτητα έως 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Καθώς προσφέρει μοναδικά επίπεδα λεπτομέρειας και τονικού εύρους, σε συνδυασμό με την εξαιρετική δυνατότητα λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η Nikon D610 αποτυπώνει ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες και εντυπωσιακά video ακόμα και σε υψηλότερες ρυθμίσεις ISO. Το εύρος ISO κυμαίνεται στις τιμές 100–6400 και μπορεί να επεκταθεί έως το 25.600 (ισοδύναμο) ή να μειωθεί έως το 50 (ισοδύναμο) για μέγιστη ευελιξία σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, κατά τη λήψη φωτογραφιών και video.

Πάντα γρήγορη και αθόρυβη όταν χρειάζεται

Σχεδιασμένη για να παρέχει τα πλεονεκτήματα της φωτογράφισης πλήρους κάδρου σε οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης, η Nikon D610 αποτυπώνει τη δράση εύκολα και εξασφαλίζει σχεδόν αθόρυβη λήψη όποτε χρειάζεται. Ταχύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, η Nikon D610 προσφέρει ταχύτητες έως 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε φορμά FX και DX, κάνοντας ευκολότερη από ποτέ την αποτύπωση θεμάτων που κινούνται γρήγορα. Για περιπτώσεις όπου η αθόρυβη λήψη είναι σημαντικός παράγοντας, η νέα λειτουργία ριπής αθόρυβης απελευθέρωσης της Nikon μειώνει τον ήχο του μηχανισμού επαναφοράς του κατόπτρου της φωτογραφικής μηχανής, συνεπώς η αποτύπωση κινούμενων θεμάτων, όπως της άγριας φύσης, είναι ευκολότερη, με ταχύτητες έως 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Τεχνολογία εικόνας Pro NikonD610_24_85_front34l (Large)

Καθώς ενσωματώνει μια σειρά από τεχνολογίες που προέρχονται από τις επαγγελματικές D-SLR της Nikon σε ένα ελαφρύ σώμα, η Nikon D610 είναι πλήρως εφοδιασμένη για να αποτυπώνει τη ζωή σε όλο το μεγαλείο της απεικόνισης πλήρους κάδρου. Καθώς διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας EXPEED 3 και την ίδια ευαισθησία αυτόματης εστίασης με την κορυφαία φωτογραφική μηχανή D4 της Nikon, η ταχύτητα και η ακρίβεια που παρέχει είναι ασυναγώνιστες.

Εξαιρετικά ευαίσθητο σύστημα αυτόματης εστίασης: Το σύστημα αυτόματης εστίασης 39 σημείων Multi-CAM 4800 της Nikon D610 ενισχύει την ευαισθησία αυτόματης εστίασης που διέθετε ήδη η κορυφαία φωτογραφική μηχανή D4 της Nikon, παρέχοντας εξαιρετική λήψη θεμάτων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Χάρη στη συμβατότητα με φακούς με συνδυασμένη τιμή ανοιχτού διαφράγματος έως f/8 και με ευαισθησία έως -2 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F), το σύστημα αυτόματης εστίασης εξασφαλίζει ευκρινείς λήψεις ακόμα και υπό το φως του φεγγαριού. Η κάλυψη μπορεί να επιλεγεί ή να διαμορφωθεί μεμονωμένα σε ρυθμίσεις 9, 21 και 39 σημείων, ενώ οι λειτουργίες αυτόματης εστίασης, όπως η AF δυναμικής περιοχής και η παρακολούθηση 3D, διατηρούν την εστίαση ακόμα και στα πιο μικρά θέματα, όσο απρόβλεπτες και αν είναι οι κινήσεις τους. Μπορείτε να επιλέξετε απλά λειτουργίες AF, όπως τις λειτουργίες AF-A, AF-S και AF-C, χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε το μάτι σας από το σκόπευτρο.

Προηγμένη αναγνώριση σκηνής με τον αισθητήρα RGB 2.016 pixel: Το προηγμένο σύστημα αναγνώρισης σκηνής της Nikon D610 διαθέτει τον φημισμένο αισθητήρα μέτρησης RGB 2.016 pixel της Nikon, ο οποίος αναλύει σχολαστικά κάθε σκηνή παρέχοντας εξαιρετική ακρίβεια. O αισθητήρας μπορεί να ανιχνεύσει ανθρώπινα πρόσωπα μέσω του οπτικού σκόπευτρου με εκπληκτική πιστότητα και να αναγνωρίσει τα χρώματα και τη φωτεινότητα μιας σκηνής με ασύγκριτη ακρίβεια. Αυτό το επίπεδο λεπτομερούς ανάλυσης σκηνής χρησιμοποιείται, επίσης, για την υποστήριξη ακριβέστερης αυτόματης εστίασης, αυτόματης έκθεσης και έκθεσης φλας i-TTL σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών σύνθεσης και φωτισμού.

Επεξεργασία εικόνας EXPEED 3: Εξοπλισμένη με τον ίδιο μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας όπως και η κορυφαία φωτογραφική μηχανή D4 της Nikon, η Nikon D610 απλουστεύει εργασίες με πολλά δεδομένα, χωρίς να θυσιάζει την ταχύτητα και την ποιότητα. Η επεξεργασία εικόνας 16 bit παρέχει πλουσιότερα χρώματα και τόνους από ποτέ, επιτυγχάνοντας ομαλές διαβαθμίσεις με εξαιρετική λεπτομέρεια και τόνους σε όλες τις κλίμακες μέχρι το απολύτως λευκό, ακόμα και κατά τη λήψη σε JPEG.

D-Movie πλήρους κάδρου: Μετάδοση ποιοτικών video

Καθώς έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει κορυφαίες λήψεις video μεγάλου φορμά, η Nikon D610 διαθέτει την ίδια δυνατότητα Full HD D-Movie πολλαπλών περιοχών με αυτή που συναντά κανείς στη φημισμένη D800 της Nikon. Δεδομένου ότι η φωτογραφική μηχανή προσφέρει ποικιλία εφαρμογών video, ένα ολοκληρωμένο εύρος ταχυτήτων καρέ και εύχρηστα χειριστήρια με δυνατότητα προσαρμογής (που παρέχουν πλήρεις δυνατότητες ελέγχου για τη λειτουργία ζωντανής προβολής κατά τη βιντεοσκόπηση), οι φωτογράφοι μπορούν να εναλλάσσονται εύκολα από εμπνευσμένες φωτογραφίες στη μετάδοση ποιοτικών video.

Ταχύτητες καρέ: Μπορούν να εγγραφούν video Full HD (1080p) με ανάλυση 30p, 25p και 24p, με επιλογές 60p, 50p και 25p στα 720p. Τα κλιπ video Full HD μπορούν να έχουν διάρκεια έως και 29 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Λειτουργία πολλαπλών περιοχών: Η εγγραφή Full HD (1080p) είναι δυνατή τόσο σε φορμά FX όσο και σε φορμά DX, παρέχοντας ασύγκριτη ελευθερία έκφρασης.

Έλεγχος ήχου υψηλής πιστότητας: Με την Nikon D610, η ποιότητα ήχου των video είναι εφάμιλλη της ποιότητας εικόνας. Μια υποδοχή μικροφώνου παρέχει τη δυνατότητα χρήσης ενός εξωτερικού στερεοφωνικού μικροφώνου για εγγραφή καθαρού ήχου, ενώ μια έξοδος ήχου παρέχει δυνατότητα σύνδεσης σε εξωτερικά ακουστικά.

D610_ME1 (Large)

Έξοδος HDMI μη συμπιεσμένης μορφής: Η Nikon D610 παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς ζωντανής ροής video μη συμπιεσμένης μορφής στα 1080p σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής, ενώ η έξοδος μειώνεται αυτόματα στα 1080i, όταν ανιχνεύεται χρήση εξωτερικής οθόνης. Τα μη συμπιεσμένα δεδομένα εξάγονται στο καθορισμένο μέγεθος εικόνας και την καθορισμένη ταχύτητα καρέ και δεν επηρεάζονται από την επικάλυψη πληροφοριών που μπορεί να προβάλλονται ταυτόχρονα στην οθόνη TFT της φωτογραφικής μηχανής.

Δημιουργικά εργαλεία ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή

Μια σειρά από δημιουργικά και πρακτικά εργαλεία ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή παρέχουν στους φωτογράφους τη δυνατότητα να αξιοποιούν στο μέγιστο κάθε ευκαιρία λήψης και να επωφελούνται πλήρως από τη δημιουργική ελευθερία της φωτογράφισης πλήρους κάδρου με φορμά FX. Με αυτά τα εργαλεία μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Λήψη με χρονική υστέρηση: Να δημιουργείτε φωτογραφίες time-lapse με τη βοήθεια των απλών λειτουργιών μενού χωρίς να χρειάζονται σύνθετοι υπολογισμοί και επεξεργασία. Να αποθηκεύετε εύκολα εικόνες ως αρχεία video και να βλέπετε τα αργά κινούμενα θέματα σε γρήγορη αναπαραγωγή, με ταχύτητες αναπαραγωγής από 24 έως 36.000 φορές μεγαλύτερες από το συνηθισμένο. Χρησιμοποιήστε τη λήψη με περιοδικό χρονοδιακόπτη για να ενεργοποιήσετε το κλείστρο σε προκαθορισμένα διαστήματα.

Η λειτουργία HDR (υψηλού δυναμικού εύρους) πραγματοποιεί λήψη ενός καρέ με υπερέκθεση και ενός καρέ με υποέκθεση με μία μόνο απελευθέρωση του κλείστρου. Το εύρος μπορεί να επεκταθεί έως ±3 EV για διαφορετικές εμφανίσεις, με πλήρη κορεσμό και διαβάθμιση τόνων, ενώ η απαλότητα στο σημείο όπου συναντώνται οι δύο εκθέσεις μπορεί να ρυθμιστεί, για να επιτευχθεί πιο φυσική εμφάνιση.

Picture Control: Προσαρμόστε την εμφάνιση των φωτογραφιών και των video ρυθμίζοντας με ακρίβεια παραμέτρους όπως η ευκρίνεια, ο κορεσμός και η απόχρωση. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αυτές τις ρυθμίσεις μέσω ενός ειδικού κουμπιού.

Λειτουργίες σκηνής: Οι 19 λειτουργίες σκηνής βελτιστοποιούν ρυθμίσεις όπως η ταχύτητα κλείστρου, η ευαισθησία ISO και το διάφραγμα για κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Ένας ιδανικός τρόπος για γρήγορη λήψη τέλειων φωτογραφιών.

Επεξεργασία μέσα στη φωτογραφική μηχανή: Τα μενού περιλαμβάνουν μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για τη διόρθωση του κοκκινίσματος των ματιών και της ισορροπίας χρώματος, καθώς και επιλογών D-Lighting, επεξεργασίας RAW και αλλαγής μεγέθους. Στα εφέ φίλτρου περιλαμβάνονται το Skylight, το Cross screen, το Εφέ μινιατούρας, η Ιχνογραφία, το Έγχρωμο σκίτσο και το Επιλεκτικό χρώμα. Οι επιλογές γρήγορης επεξεργασίας περιλαμβάνουν έλεγχο παραμόρφωσης, έλεγχο προοπτικής, ίσιωμα και fisheye. Διατίθεται, επίσης, μια λειτουργία επεξεργασίας video η οποία παρέχει τη δυνατότητα καθορισμού του σημείου έναρξης και λήξης των κλιπ video με σκοπό την αποτελεσματικότερη αποθήκευσή τους.

Η ελευθερία της φωτογράφισης πλήρους κάδρουD610_DoubleSlot_2 (Large)

Με τη Nikon D610, μπορείτε να αποτυπώνετε και να μοιράζεστε ακριβώς αυτό που βλέπετε από όπου και αν βρίσκεστε. Ο ασύρματος προσαρμογέας για σύνδεση με συμβατές κινητές συσκευές της Nikon παρέχει ασύρματη μεταφορά εικόνων, ενώ οι δύο υποδοχές κάρτας SD παρέχουν πολλαπλές επιλογές για την εγγραφή και την αποθήκευση μεγάλων αρχείων. Μπορείτε να εγγράφετε δεδομένα RAW και JPEG σε ξεχωριστές κάρτες, να αντιγράφετε τα δεδομένα από τη μία κάρτα στην άλλη και να επιλέγετε μια υποδοχή ανάλογα με την υπολειπόμενη χωρητικότητα κατά τη διάρκεια της λήψης video.

Wi-Fi: Ο προαιρετικός ασύρματος προσαρμογέας για σύνδεση με συμβατές κινητές συσκευές WU-1b της Nikon παρέχει τη δυνατότητα άμεσης μεταφοράς φωτογραφιών σε οποιοδήποτε smartphone ή tablet, καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού της φωτογραφικής μηχανής μέσω της έξυπνης συσκευής. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, να κάνετε προεπισκόπηση λήψεων σε μεγαλύτερη οθόνη ή να πειραματίζεστε με αυτοπορτραίτα πλήρους κάδρου.

Αποτελεσματική διαχείριση τροφοδοσίας: Μια αναδιάρθρωση των κυκλωμάτων της D800 επιτρέπει πλέον περίπου 900 λήψεις φωτογραφιών ή 60 λεπτά ζωντανής προβολής video. Και όλα αυτά είναι δυνατά με μία μόνο φόρτιση της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου EN-EL15.

Μέσα αποθήκευσης: Οι δύο υποδοχές καρτών SD υψηλής ταχύτητας υποστηρίζουν κάρτες μνήμης SDXC και UHS-I.

Η ισχύς της δυνατότητας πλήρους κάδρου

Σχεδιασμένη για να αντέχει σε δυσμενείς συνθήκες, η ελαφριά Nikon D610 διαθέτει την ίδια ισχυρή σχεδίαση και γρήγορη απόκριση στο χειρισμό με την προκάτοχό της. Για το επάνω και το πίσω πλαίσιο της φωτογραφικής μηχανής έχει χρησιμοποιηθεί ανθεκτικό υλικό από κράμα μαγνησίου, ενώ η φωτογραφική μηχανή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες όσο και η επαγγελματική SLR D800 της Nikon, διασφαλίζοντας βελτιωμένη αντοχή στην υγρασία και τη σκόνη. Τα κατάλληλα τοποθετημένα, ταχείας απόκρισης και αξιόπιστης λειτουργίας κουμπιά και χειριστήρια της φωτογραφικής μηχανής προσφέρουν ομαλό και άνετο χειρισμό, καθώς και την ευελιξία γρήγορης απόκρισης ακόμα και σε απρόσμενες ευκαιρίες φωτογράφισης.

Γρήγορη απόκριση: Η εκκίνηση πραγματοποιείται σε 0,13 δευτερόλεπτα, η χρονική υστέρηση απελευθέρωσης του κλείστρου έχει μειωθεί περίπου στα 0,052 δευτερόλεπτα3, με δυνατότητα συνεχούς λήψης περίπου 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) περίπου, σε φορμά FX και DX.

Κλείστρο υψηλής ακρίβειας και ανθεκτικότητας: Η μονάδα κλείστρου έχει δοκιμαστεί για τουλάχιστον 150.000 κύκλους λειτουργίας, επαληθεύοντας την ανθεκτικότητα και την ακρίβειά της. Διαθέτει εύρος ταχύτητας 1/4000 έως 30 δευτερολέπτων, έξυπνη λειτουργία παρακολούθησης του κλείστρου με ικανότητα αυτοδιάγνωσης, καθώς και μια μονάδα οδηγού που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση της ενέργειας που απαιτείται κατά την ανύψωση του κλείστρου για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως κατά τη λήψη ταινιών.

Ευρυγώνια οθόνη LCD 8 cm (3,2 in.) ακριβείας, περίπου 921 k-dot με αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας: Εξασφαλίζει την απεικόνιση των φωτεινών και καθαρών εικόνων με μεγαλύτερη δυνατότητα αναπαραγωγής χρωμάτων. Η φωτεινότητα της οθόνης LCD προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον προβολής.

Γυάλινο πρισματικό οπτικό σκόπευτρο: Με κάλυψη κάδρου περίπου 100% και μεγέθυνση 0,7x (με φακό 50 mm f/1,4 ρυθμισμένο στο άπειρο, -1,0 m-1).

Ηλεκτρονικός εικονικός ορίζοντας δύο αξόνων: Επιτρέπει την ακριβή επιβεβαίωση του οριζόντιου επιπέδου της λήψης, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανατρέξετε στην οθόνη LCD ή το σκόπευτρο, για να ελέγξετε τόσο τη θέση της φωτογραφικής μηχανής σε σχέση με το οριζόντιο επίπεδο όσο και την κλίση της (περιστροφή προς τα εμπρός ή προς τα πίσω).

Το πλεονέκτημα των φακών NIKKOR

Όποιες και αν είναι οι ιδέες, η εμπειρία ή το δημιουργικό σας όραμα, οι θρυλικοί φακοί NIKKOR της Nikon αντιπροσωπεύουν την απόλυτη επιλογή για την πλήρη ακεραιότητα του φορμά FX. Συνδυάστε τη Nikon D610 με έναν φακό NIKKOR και θα έχετε την οπτική ισχύ να επωφεληθείτε πλήρως από τον αισθητήρα 24,3 megapixel της φωτογραφικής μηχανής. Η ονομασία NIKKOR είναι πλέον συνώνυμη με την υψηλή απόδοση και την ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας και το 2013 σηματοδοτεί την 80ή επέτειο των φακών NIKKOR, ενώ παράλληλα είναι η χρονιά όπου η συνολική παραγωγή των φακών NIKKOR έφθασε τα 80 εκατομμύρια μονάδες. Με περισσότερους από 80 τύπους φακών στην τρέχουσα σειρά, η Nikon διασφαλίζει ότι οι φωτογράφοι θα έχουν κάθε ευκαιρία να αξιοποιήσουν πλήρως τις απίστευτες δυνατότητες του αισθητήρα FX, συμπεριλαμβανομένου του εκπληκτικά μικρού βάθους πεδίου – ένα χαρακτηριστικό που επιτυγχάνει όμορφα εφέ θαμπού φόντου (bokeh) όταν συνδυάζεται με έναν γρήγορο κύριο φακό NIKKOR.

Προαιρετικά εξαρτήματαD610_24_85_front (Large)

Πολλαπλό τροφοδοτικό μπαταρίας MB-D14: Είναι κατάλληλο για μια μεγάλη γκάμα μπαταριών, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών μεγέθους AA διαφόρων τύπων, καθώς και για την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15 της Nikon (ανατρέξτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά). Το τροφοδοτικό MB-D14 διαθέτει ειδικό κουμπί λήψης και επιλογείς εντολών για πιο άνετη σύνθεση κατά τη λήψη με τη φωτογραφική μηχανή σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

Σύστημα δημιουργικού φωτισμού (Creative Lighting System): Συμβατή με το σύστημα δημιουργικού φωτισμού της Nikon

D610_SB910_frt34r (Large)

, η D610 υποστηρίζει τη χρήση των δυναμικών και ευέλικτων μονάδων φλας i-TTL Speedlight, όπως του επαγγελματικού φλας SB-910 ή του εύχρηστου SB-700.

Capture NX 2 – γρήγορη, ισχυρή και δημιουργική επεξεργασία εικόνας: Προκειμένου να είναι συμβατό με την ισχύ απεικόνισης του αισθητήρα 24,3 megapixel της D610, το Capture NX 2 είναι ταχύτερο από ποτέ, ενώ είναι ακόμα πλήρως συμβατό με εκδόσεις 64 bit.

Camera Control Pro 2 – ευέλικτα χειριστήρια για απομακρυσμένη χρήση της φωτογραφικής μηχανής: Το λογισμικό παρέχει πολυάριθμες βελτιώσεις για εξαιρετικά ομαλή λειτουργία ζωντανής προβολής της D610. Εκτός από τη ρύθμιση της λειτουργίας έκθεσης, της ταχύτητας κλείστρου και του διαφράγματος, τα δημιουργικά χειριστήρια περιλαμβάνουν την απομακρυσμένη εκκίνηση και διακοπή της εγγραφής video, καθώς και την εναλλαγή της ζωντανής προβολής μεταξύ φωτογραφιών και video.

0 Comment