18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nintendo: Μετά την άνοιξη του 2024 το Switch 2

    Το Nintendo Switch αποτέλεσε μια κονσόλα που έγινε ανάρπαστη εν μέσω πανδημίας και δεν είναι λίγοι οι fans που αναμένουν πως και πως νέο hardware από την εταιρεία. Όπως ανέφερε όμως πρόσφατα ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa, το Switch 2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τις 31 Μαρτίου 2024.

    Αντ ‘αυτού, η Nintendo δήλωσε ότι ελπίζει να «αναθερμάνει» τις πωλήσεις του Switch, συμπληρώνοντας τους υπάρχοντες τίτλους με νέους και πρόσθετο περιεχόμενο. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, του Pikmin 4 τον Ιούλιο και add-ons για τα Pokémon Scarlet και Violet που ονομάζονται The Hidden Treasure of Area Zero και θα κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο. Επίσης, το Metroid Prime 4 ανακοινώθηκε, αλλά δεν έχει προς το παρόν παράθυρο κυκλοφορίας.

    Το Switch της Nintendo έγινε έξι ετών τον Μάρτιο. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει δύο σημαντικές παραλλαγές από το 2017: το φορητό Switch Lite και το μοντέλο Nintendo Switch OLED. Η Nintendo δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα έναν διάδοχο, αλλά μια ξεχωριστή αναφορά από το Nikkei Asia αναφέρει ότι μια νέα κονσόλα είναι στα σκαριά και θα μπορούσε να είναι έτοιμη το επόμενο έτος. Επικαλούμενη πηγή κοντά στη Nintendo, η Nikkei Asia ανέφερε ότι «η ανάπτυξη φαίνεται να προχωρά καλά» για το διάδοχο του Switch, αλλά «η κυκλοφορία του προϊόντος δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από την άνοιξη του 2024».

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων της Nintendo, η εταιρεία έχει πουλήσει 125,62 εκατομμύρια Switch μέχρι τις 31 Μαρτίου, με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο παιχνίδια να έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles