24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Blast from the past! H Nintendo παρουσιάζει συλλεκτικό 3DS εμπνευσμένο από το Super Nintendo!

    Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του gaming σίγουρα θα γνωρίζουν το ιστορικό Super Nintendo (Super Famicom στην Ιαπωνία ή SNES εν συντομία), το οποίο μεσουράνησε στη δεκαετία των 90s και κονταροχτυπήθηκε εκείνη την εποχή με τη SEGA και το Mega Drive. Η ιστορική εταιρεία για να “τιμήσει” την πετυχημένο κονσόλα παρουσίασε πρόσφατα μία ειδική συλλεκτική version του New 3DS XL, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το SNES!

    Super-Nintendo-3DS-XL-1-

    Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το χαρακτηριστικό γκρι χρώμα κυριαρχεί, ενώ το πίσω μέρος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει το άνω τμήμα του SNES. Μάλιστα, οι σχεδιαστές του δεν παρέλειψαν να προσθέσουν τα χαρακτηριστικά Power, Reset και Eject buttons. Χωρίς αμφιβολία, το εν λόγω συλλεκτικό New 3DS XL είναι βέβαιο ότι θα «ξυπνήσει» μνήμες, ωστόσο το δυσάρεστο νέο είναι ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά (με τιμή κοντά στα 190 δολάρια). Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή η Nintendo θα μας κάνει το χατίρι και θα μπορέσουμε να το δούμε τελικά και από τα μέρη μας

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles