13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    No Hard Feelings: Νέο trailer για την επερχόμενη κωμωδία με τη Jennifer Lawrence

    Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Jennifer Lawrence μας έχει δώσει αρκετές ενδιαφέρουσες ταινίες και την έχουμε δει να αποσπά αρκετά βραβεία. Από τη στιγμή που συνάντησε τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο ρομαντικό δράμα Silver Linings Playbook μέχρι τη συμμετοχή της στο θρίλερ του Ντάρεν Αρονόφσκι Mother!, η Lawrence δε δίστασε ποτέ να πειραματίζεται με ταινίες που απευθύνοντας αυστηρά σε ενήλικες, όπως ακριβώς είναι το επερχόμενο φιλμ του Gene Stupnitsky «No Hard Feelings».

    Η μεγάλη σταρ του franchise The Hunger Games αυτή τη φορά θα υποδυθεί μια γυναίκα που προσλαμβάνεται για να βοηθήσει έναν ντροπαλό έφηβο να… ενηλικιωθεί. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 2 trailers που αποκαλύπτουν στοιχεία για το No Hard Feelings. Τώρα έρχεται ένα ολοκαίνουργιο teaser που ξεπερνά κατά πολύ τα προηγούμενα. Το κλιπ δείχνει την περιπέτεια, τον αισθησιασμό και τα αστεία στοιχεία της τελευταίας ταινίας του σκηνοθέτη του Good Boys, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου.

    Στο No Hard Feelings, η Lawrence πρωταγωνιστεί ως Maddie, μια γυναίκα που εργάζεται ως οδηγός Uber και βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Ψάχνοντας για μια νέα ευκαιρία να βγάλει χρήματα, η Maddie πέφτει πάνω σε μια περίεργη ανάρτηση από δύο γονείς (Matthew Broderick και Laura Benanti) που θέλουν κάποιον να βοηθήσει τον εσωστρεφή 19χρονο γιο τους Percy (Andrew Barth Feldman) να βγει από το καβούκι του πριν φύγει για το κολέγιο και να μπει στον κόσμο των ενηλίκων.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles