16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nokia 207 και 208. Επειδή δεν υπάρχουν μόνο τα smartphones…

    nok208

    Μπορεί να μην είμαστε λίγοι εκείνοι που, εδώ και πολύ καιρό, χρησιμοποιούμε μόνο smartphones, αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, ότι τα πιο “κλασικά” κινητά δεν έχουν ακόμη τη δική τους θέση στην αγορά.

    Η Nokia είναι μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται έντονα και επιμένουν κλασικά και στα featurephones, κάτι που αποδεικνύεται ακόμη μία φορά, με την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων από τους Φινλανδούς, των Nokia 207 και 208. Και τα δύο διαθέτουν οθόνη 2.4 ιντσών QVGA και συμβατικό πληκτρολόγιο, ενώ εντυπωσιάζουν με την αυτονομία τους που μπορεί να ξεπεράσει και τον ένα μήνα, υποστηρίζοντας παράλληλα και δίκτυα 3G.

    Η διαφορά τους βρίσκεται στο ότι το 207 δε διαθέτει κάμερα και υποστηρίζει μία κάρτα SIM, ενώ το 208 διαθέτει κάμερα 1.3Mpixels και υποστηρίζει και dual-SIM. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, όπως σημειώνει η Nokia, και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν microSIM, τις μικρές κάρτες που χρησιμοποιούνται πλέον από τα περισσότερα smartphones της αγοράς.

    Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε κόκκινο, κυανό, κίτρινο, λευκό και μαύρο χρώμα και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του έτους, με προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης τα 52 ευρώ προ φόρων και επιδοτήσεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles