19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia 5 Hands-On @MWC 2017 “Απίθανο value for money”!

    Το Nokia 5 είναι το μεγάλο αδελφάκι του Nokia 3, με τους Φινλανδούς να δηλώνουν την πρόθεση τους με το συγκεκριμένο μοντέλο ότι με τα νέα τους smartphones θέλουν να παίξουν δυνατά στην value for money κατηγορία, η οποία ως γνωστόν διαθέτει και τους περισσότερους υποστηρικτές. Για αυτό και το Nokia 5 προσφέρει μία σειρά από ανεπτυγμένα χαρακτηριστικά σε αρκετά προνομιακή τιμή.

    Nokia 5 (2) (Large)

    Ειδικότερα, η value for money πρόταση της Nokia σε σύγκριση με το Nokia 3 προσφέρει μία μεγαλύτερη οθόνη (5.2 ίντσες με ανάλυση στα 720p) και στην καρδιά του χτυπάει το Snapdragon 430 chipset της Qualcomm (επεξεργαστής Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53), συνοδευόμενο από 2GΒ μνήμης RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, το Nokia 5 έρχεται με main camera sensor στα 13MP, ενώ η μπροστινή κάμερα του προσφέρει φωτογραφίες ποιότητας στα 8MP. Σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία της συσκευής, η ύπαρξη μίας μπαταρίας με χωρητικότητα στα 3.000mAh δε χωράει αμφιβολία ότι τροφοδοτεί τη συγκεκριμένη συσκευή με μπόλικο “ζουμί”, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να την φορτίζετε ξανά και ξανά. Το καλύτερο φυσικά σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς το “μεσαίο” της σειράς θα στοιχίζει μόλις 189 ευρώ, οπότε πρόκειται για την αποθέωση του value for money.

    Nokia 5 (1) (Large)

    Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τον Δημητρή Σκιάννη να “εξερευνάει” το Nokia 5 στο hands-on του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles